Minkä ikäiselle koru kaulaan?

Kuinka pienellä olette uskaltaneet pitää kaulakorua? Tyttömme sai 2v lahjaks kultaisen kaulakorun mutta en taida uskaltaa sitä vielä laittaa kaulaan!? Pelkään että repii ja katkasee sen. Kastelahjaksi saatiin myös kaulakoruja mutta mitä mieltä ootte? Ja uskaltaako sen antaa olla kaulassa koko aikaa, esim. yöksi pitäis varmaan ottaa pois, ja en taatusti muistais aina ottaa, meillä unohtuu hampaitten pesukin aika monena iltana! :ashamed:
 
meil tytöllä on ollu 8kk ikäsestä lähtien hopeinen ketju ja siinä sydän riipus. on aina kaulassa. ei oo koskaan repiny sitä, yhes vaiheessa yritti sitä aina imeskellä, mut ku laitettiin paidan alle, ni anto olla taas rauhassa.
 
Meillä tyttö sai ristiäislahjaksi kultaisen korun ja pari hopeista. Tuota kultaista ollaan pidetty juhlissa 1v:stä eteenpäin, tietty niin että katsotaan vähän perään. Kotiintullessa ja/tai leikkien ruvetessa villimmiksi ollaan otettu pois.

Ketju on sellaista lapsille suunn iteltua jonka pitäisi joustaa(?) hieman ja aika paksu ettei heti katkeaisi. Lisäksi vakuutettu jos jotain sattuu lähivuosina.

Noita hopeisia ketjua ollaan pidetty huolettomammin pienemmissäkin juhlissa, kyläilyillä tai muuten kun on pukeuduttu paremmin.

Ja siis tyttö nyt 2v ja antaa ketjun olla ihan nätisti kaulassa.
 
Meillä tyttö sai korun 1 v. lahjaksi. En uskaltanut kanssa heti sitä käyttöön ottaa samoista syistä kun alkuperäinen. Tuossa talvella (vähän alle 1,5 v ) tyttö alkoi kiinnostua minun kaulakorustani, katseli ja hypisteli sitä usein eikä kuitenkaan sitä kiskonut. Ajattelin, että kokeilen hänenkin omaa koruaan. Ja siitä lähtien on tytöllä koru ollut kaulassa ja hienosti antaa sen olla. Joskus voi vähän hypistellä sitä tai esittelee innoissaan muille koruaan. Eikä olla otettu korua pois edes yöksi. Jos käytäisiin saunassa, silloin voisin ajatella ottavani korun pois, ettei kuumia.
 

Yhteistyössä