MInkä ikäisellä olet vielä käyttänyt nenä fridaa?

  • Viestiketjun aloittaja "sanna"
  • Ensimmäinen viesti
"sanna"
Poika täyttää kohta neljä, eikä olla pitkään aikaa käytetty, mutta äsken päätin kokeilla, kun sauna sai kaiken liman liikkeelle ja poika vetää sitä koko ajan sisään nenäänsä, eikä osaa niistää... ensin poju oli kauhuissaan, kun saa aina kyökkimiskohtauksen siitä, mutta sitten lopuksi sanoi, että kiitos äiti, kun otit rään (?) pois ja aika satsi sitä putkeen tulikin.
 
"vieras"
vielä ainakin 4 vuotiailla, silloin kun on oikeasti kipeinä ja voimattomia, niin eipä heistä ole niistämään. sairaalassakin imevät isoiltakin lapsilla räkää limuletkuilla =) Pikkunuhat onnistuu niistämään lapsi jo itsenäisesti.
 
neljän äiti
Niin kauan että lapsi oppii niistämään. Meillä se on vaihdellut 2-4 v välillä. Tuo muuten pitäisi saada äitiyspakkauksen, sen verran ehdoton tarvike se on ainakin meillä ollut.
 
jaano
Juurikin friidasin äsken ton 3,5veen ennenkuin meni unille. On ollu useemman vkon enempi vähempi tukossa eikä jaksa oikein puskea sitä räkää ulos, vetää koko ajan sisään vaan... Räkää on paksua niin friidalla saa parhaiten sen ulos.
 

Yhteistyössä