Millon ostatte joulupöydän antimet?

  • Viestiketjun aloittaja "hmm"
  • Ensimmäinen viesti
"hmm"
Eli meettekö vasta torstaina kauppaan vai aijemmin. Itse ajattelin huomenna tai keskiviikkona mennä. Tietäisikö kukaan miten savusiika säilyy? Että kannattaako se hakee vasta torstaina?
 
Tänään kävin ostamassa perusjouluruuat: kinkun jääkaappiin sulamaan + laatikot + valmissalaatit *nolo* + kinkkupussit ja muut.. Tietysti tuoresalaattiin täytyy vielä käydä ostamassa aineet ja muutakin tuoreempaa. Piti käydä ihan siksi, etten jaksa aatonaattona töiden jälkeen kantaa 5 pussillista ruokaa, pääsee vähän vähemmällä.
 
"Kenguru"
Huomenna mennään (ja päätin ostaa vielä yhdet lahjat lisää lapsille, vaikka nyt jo olis tarpeeksi). Mutta huomisen jälkeen siis rauhotetaan loput päivät pelkälle hyvälle ololle ja kiireettömyydelle. Toki ollaan vielä töissä ti ja ke ja vähän to, mutta aikas lepposta pitäis olla sielläkin, joulupöytää ke, glögipöytää to....
 
"Santtu"
Huomenna ja keskiviikkona hankitaan. Huomenna haetaan kinkku ja lanttulaatikko hallista ja loput ruoat hankitaan keskiviikkona. Torstaina kun on työpäivä niin ei ehdi kauppaan enää silloin.
 

Yhteistyössä