milloin tuplat teillä siirtyneet isompaan sänkyyn?

eli minkä ikäsenä teillä ruvettiin nukkuun jatkettavassa sängyssä?
mää jotenki kauhulla ootan sitä hetkeä ku pinnasängyistä "pitää" luopua :D :whistle:
muistan vaa esikoisen kohalla jotenki hämärästi et se ei ainakaa tahtonu sinne jäädä vaa sieltä aina kömmittiin pois!
mut entä ny ku näitä on nytte kaks jotka kömpii sieltä luultavasti pois... :eek: :)
meillä tuplat on nyt vasta 1v. että asia ei oo vielä ajankohtanen mut kuhan haluan tiedustella tulevaa.. :)
 
Meillä siirrettiin jatkettaviin sänkyihin, kun tytöt oli 2v. Hyvin onnistui vaihto ja ei mitään ongelmia ollut. Hyvin sinne jäivät nukkumaan vaikka alussa pelkäsinkin, että mikähän ramppaaminen siitä alkaa :)
 
meillä siirryttiin pinniksistä pois viime syksynä, pojat oli sillon 1v3kk ja mun mielestä se onnistu yllättävän helposti. Toki saattavat vieläkin muutaman kerran nousta sängystä ja kokeilla pääsiskö vielä leikkimään, mutta pääasiassa ovat koko ajan nukahtaneet itekseen sänkyihinsä, ilman mitään senkummempaa nukutus rumbaa...
 
Mua kiinnostaa tämä myös ja meillä se on kohta hyvinkin ajankohtaista (siis ennenkuin kiipeilevät laidan yli...).

Kysyisin teiltä ellimelli ja kotikurppa, onko lapsenne luonteiltaan rauhalliset? Uskovatko ja tottelevatko neuvoja, ohjeita ja kieltoja helposti vai väännön kanssa?
Meillä kun on ollut "pieniä" ongelmia tuon tottelevaisuuden kanssa niin kauhulla odotan tätä sänkyjen vaihtoa, mutta se askel otettava lähitulevaisuudessa, ennenkuin sattuu uusia onnettomuuksia...
 
Kielokki meillä nyt tytöt ovat aika vikkaita tapauksia aina olleet ja toisinaan kiellot ja komennot menee perille ja toisinaan taas ei millään. Mutta yllättävän hyvin tuo vaihto meni. Tein silleen, että otin aamusta jo ne jatkettavat sisälle ja saivat sitten päivän ihan rauhassa tutustua uusiin sänkyihinsä. Purettiin sit ne pinnikset ja puhuttiin, että nyt nukutaan uusissa sängyissä. Ei iltasella ollut ongelmia. Tosin meillä tytöt on aina menneet nukkumaan ilman nukuttamisia sun muita.

Kyllä se siitä :)
 
Kotikurppa: Kiitos vastauksesta.Toivotaan että meillä onnistuu siirto mallikkaasti. Pääsääntöisesti nykyään nukkumaan meno sujuu ongelmitta. Ilmeisesti riehuvat päivän aikana niin, että ovat illalla ihan sippejä.
Toisinaan yöllä huutelevat ja istuvat itkemässä sänkyissään. Siinä varmaan meillä se suurin ongelma taitaa syntyä. Eli jos eivät tulekaan herättämään meitä vaan lähtevät hortoilemaan itsekseen ympäriinsä tai jotain muuta. Toki pelkään myös sitä että villiintyvät vapaudesta ja tekevät kaiken mitä vaan mieleen juolahtaa. Mutta onhan se toivottava vaan parasta. Turhaan sitä etukäteen jännittää ja miettiin mitä mahtaa tulla. On vaan otettava mitä tulee...
 
Meillä vielä nukutaan pinnasängyissä ja tytöt täyttivät 2 vuotta. Pelottaa kyllä ajatus miten nukahtaminen onnistuu kun ei olekkaan pinnoja ympärillä-eli kun pääsevät itse vapaasti pois sängystä.Ja kuinka sitten yöllä lähdetään kuljeskelemaan-molemmilla kun on tapana heräillä yöllä....
 
Meillä pojat oli n. 1v10kk, kun vaihdettiin jatkettaviin. Meillä nukkumaan lähdöt oli ihan hirveitä pinniksien aikaan. Pojat kiipeili pinniksistä pois ja hyppi ja pomppi. Välillä meinasivat tulla pää edellä alas. Vaihdettin pojille jatkettavat sängyt ja nukkumaan meno rauhoittui sillä. Alusta asti pidettiin komento että, sängystä ei nousta ja ei ne sitä kyllä pahemmin yritäkkään. Ehkä se ei oo enää niin jännää, kun sängystä on niin helppo tulla pois. :)
 
Kielokki meillä on aika energiset nuo muksut. toki nätistikkin osaavat olla ja toisinaan hommat sujuu ilman ongelmia mutta on myös niitä päiviä milloin väännetään ihan joka asiasta ja piiiitkään... Nyt varsinkin kun alkaa olla jonkin moista esiuhmaa/oman tahdon löytymistä niin saa kyllä kieltää ja kieltää ja kieltää ja kieltää... :headwall: :headwall:
 

Yhteistyössä