Milloin olisi hyvä aloittaa siirtyminen pullosta nokkamukiin?

Hei!
Täällä ihmettelee 9kk pojan äiti nokkamuki asiaa. Meillä ollut pullo käytössä jo monta kuukautta ja tässä kuukausi sitten ostin Ainun nokkamukin. Sitä ollaan yritetty käyttää aina välillä mutta poika vaan heittääntyy hankalaksi heti kun mukin tuodaan esiin. Hän ei millään halua edes yrittää juoda siitä.
Milloin teillä juotiin mukista ensimmäistä kertaa?

 
tähän tahtoisin minäkin vastauksen...jotkut pienokaiset kait juovat nokkamukista jo puolen vuoden tienoilla...meillä vielä pullot käytössä...vois kokeilla nokkamukia, jos tietäis ettei liian aikaisin yritä opettaa taitoa, johon ei ole valmiuksia.
 
Meillä nokkamuki käytössä n. 4kk iästä alkaen. Tyttö tykkäs touhuta itekseen mukin kanssa ja pikkuhiljaa oppi, miten sieltä nestettä tulee. Vielä myös pullot käytössä, koska lasin reunalta tai nokkamukista tahtoo mennä niin paljon vaatteillekin, etten aina anna törsätä. Ikää nyt 7 kk.
 
Meillä on kokeiltu kolmea erilaista nokkamukia/taikamukia ja poju ei halua juoda mistään niistä, ainoastaan jos häntä hörpytetään niin vettä ottaa. Mutta maitoa jos yrittää siitä hörpyttää niin sylkee pois.
Kovasti kyllä haluaa mukeilla leikkiä ja hölskytellä ja imeksiä pohjaa ja narskutella ikeniä nokkaan, muttei juoda.
Mutta uskonpa että alkaa sitten juomaan kun sen aika on. Ikää 11,5kk.
 

Yhteistyössä