Milloin aloitte opettamaan nokkamukille?

  • Viestiketjun aloittaja oikeaan maitoon siirtyminen
  • Ensimmäinen viesti
Heti kun osasi istua niin harjoitusmielessä ollan annettu. Opetettiin myös juomaan pillillä, mikä on osoittautunu erittäin käteväksi esim. kyläillessä, kun ei tartte mitään erityisiä mukeja mukaan, vaan paketti pillejä aina laukussa.
 
ap
Joo tuo pillistä juominen voisi olla kätevää kanssa justiin vierailla. Ajattelin kun kesäkin tulee niin olisi kätevää olla tuo nokkamuki muassa aina jossa vettä. Pulloonhan ei kannata sekaantua kun imetän?!
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Joo tuo pillistä juominen voisi olla kätevää kanssa justiin vierailla. Ajattelin kun kesäkin tulee niin olisi kätevää olla tuo nokkamuki muassa aina jossa vettä. Pulloonhan ei kannata sekaantua kun imetän?!
Kyllä se pullo menee imetyksenkin kanssa, meillä ainakin. Helpottaa jos pitää/haluaa jättää hoitoon!
 
Mie annoin poitsun käteen nokkamukin kans siinä 6 kk iässä. Ensin kokeiltiin taikamukia mutta ei heti hoksannut sen ideaa että pitää imeä. Sitten jätin sen sisäosan vähän raolleen että sain helpommin ni alkoi sujumaan paremmin. toisena meillä oli ihan tavallinen nokkamuki jossa oli vaan pienet reijät että ei tullut paljoa kerralla. Siinä oli vettä jolla harjoitteli juomaan. Olihan ne vaatteet edestä vähän märkiä välillä mutta eihän se haitta. Vaihdettiin kuivaa jos ihan älyttömän märät oli.
 
Parhaiten meillä joi aluksi pehmeistä silikonisista nokista. Esim tupperin nokkamuki. Kaupasta löytyy kyllä vastaavia halvemmalla.
Nuo kovat missä piti imeä oli sellaisia, ettei meitin poika tajunnut niiden jujua millään. Nyt 1½vuotiaana juo niistä, mutta se tippalukko tarvii ottaa pois.
 
tirppis
noin 6kk iässä,mutta ei hoksannut kuinka juodaan vaan rupes puremaan aina sitä nokkaosaa joten otettiin nokka pois ja ruvettiin heti opettelemaan juomaan normaalista mukista.jääpähän sitten yksi opetteluvaihe pois kun pitäis siirtyy nokkamukista tavis mukiin.joten ite pidin turhana noita nokkamukeja ja aion jatkossakin seuraavilla siirtyä suoraan opettelemaan mukista juomista.
 
Alkuperäinen kirjoittaja oikeaan maitoon siirtyminen:
imetän ja muksu on nyt 8kk, kohta voisi varmaan hatjoitella veden juomista?
juu, kannattaa jo heti aloittaa. Meillä ei käytetty ollenkaan tuttipulloa vaan siirryttiin heti tissistä nokkamukiin. Toimii ja ei tarvitse vierottaa mistään. =)
 

Yhteistyössä