Milles teidän matot tuoksuu?

Eli onko mattopyykillä jo käyty?

Minä jo pesin hyvissä ajoin matot eli kesäkuun alussa.
Ihan tonne meren rantaan en niitä kyllä ruvennut raahaamaan eikä siellä ole juurikuin hiekkarantoja ja taitaa tuo välimeri olla niin suolanen ettei se senkään pouleen kannata.
Letkun avulla ne aluksi kastelin tossa etupihalla ja sitten eikun kontalleen ja harja kauniiseen käteen ja toiseen mäntysuopaa. Painepesurilla sitten huuhtasin ne.
 
Hyvältä tuoksuu eli miedolta mäntysoopalta. Pakko tunnustaa, että nyt en ole niitä itse pessyt vaan ihmeellinen anoppini. Hän innostui niin mattopyykistä, että haki meidänkin mattoja pestäväksi. Tällaista ei ole kyllä ennen tapahtunut =)
 
Mäntysuovalle ne jo tuoksahtavat täälläkin. Paitsi kamarin kokolattiamatto joka tuoksuu kaikelle sille mitä siihen yli 30 vuoden aikana on kertynyt... :x Remontti siis jatkuu taas jossain vaiheessa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja pitkä kiekko:
Puhtaalle! Mie pesin matot jo kesäkuun alkupuolella ja siitä asti ollaan eletty ilman mattoja... kesäaika - ja hyvin tarkenee jalkakin! =)
Niin meilläkin eli kesäisin ollaan ilman mattoja.
Yhden maton jouduin heittämäán pois, kun toinen koiristamme nukkui aina sen päällä , samassa kohdassa ja oli jo sellasen nukkavierun näköinen siitä kohdalta.
 

Yhteistyössä