millaista palvelua lastentarvikeliikkeessä?

  • Viestiketjun aloittaja iiris
  • Ensimmäinen viesti
tantsu80
Varkauessa lastentarvikeliikkeessä aivan kammottava nainen töissä! Eka kerralla oli oikein mukava, vaikka vaan kateltiin. Toka kerrallaki ihan ok, mut meni töksähtelyks heti,ku en ostanu kalleimpia odotushousuja.. Ja siitä etiäpäin palvelu ollu kamalaa meille. Niille hän hymyilee ja juttelee ja on tosi kiva,jotka ostaa kalliimpia tavaroita jne. Toinen liike samaisessa kaupungissa onkin sitten tosi kiva. Palvelu moitteetonta ja helppoa. Tosi mukavaa asioida siinä liikkeessä.

Tampereella yhessä liikkeessä aika erikoinen myyjä, ja töksäyttellee ja jos ei osta vetää herneen nenuun.. Kahessa muussa liikkeessä ollaan saatu ihan hyvää palvelua..

 
kovin myyviä ja ystävällisä siihen asti kun ilmottaa että katselen vielä vaihtoehtoja, tarkoitus ei ole nyt saman tien ostaa vaan nukun vielä yön yli enne päätöstä. Siihen loppuu palvelu!
 
Helsingin kluuvin Bam-bamissa on kuin ilmaa jos et ole vakkariasiakas tai rahakkaan näköinen. Siellä ei edes tervehditä vaikka ainoa asiakas jos et kuulu aiemmin mainitsemiini immeisiin. Harmi. Kivoja juttuja heillä myynnissä mutta kaupat jätän tekemättä ihan henkilökunnan takia kun ei käytös miksikään muutu millään kerralla. Ilmeisesti menee niin hyvin että on varaa kohdella asiakkaita eriarvoisesti. Myyjien kautta linjan olisi vaan hyvä hoksata että ei se raha aina ulospäin näy. Tutuillani sanoja kokemuksia ko. kaupasta.
 
yks ihmettelijä
rovaniemellä ei ole kuin yksi ja ainoa tän alan liike ja riippuu mitä menet ostamaan sieltä ja onko siellä ruuhkaa,yleensä siellä ei ole kuin yksi myyjä(omistajako?)eli jos siellä on enemmän kuin kaks asiakasta sinun lisäksesi,mene mielummin myöhemmin uudestaan kuin jäät odottelemaan vuoroasi sillä sitä voi mennä kaksikin tuntia odotellessa...ja sitten se ettet välttämättä saa samanlaisia alennuksia vaunuista kuin ystäväsi tai tuttusi on saanut...siis samanlaisia vaunuja ostaessasi,johtuneeko naamastasi vai mistä?ja eikö sitä kanta-asiakas korttia mihin laitetaan leimoja vois tarjota heti ensikerralla kuin vasta asiodessasi jo esim. kolmatta kertaa,ensikerralla saadessasi kortin ja selvityksen leimoista mistä summasta saa leiman jne.ja mitä saat kun kortti on täysi,kannustaisi asiakasta asioimaan enemmän liikkeessä jo heti alkuvaiheessa???kysyn vaan...jokainenhan meistä taplaa tyylillään.
 
ChiliCat
Kaikki tän alueen ihmiset varmaan tietää millaista palvelua on Mikkelissä. Mutta onneksi täällä on nyt yksi uusikin liike jossa osataan palvella.

Täällä oli joskus kesällä ketju näistä kahdesta vanhemmasta liikkeestä, mutta toisen omistaja ilmaantui itse myös ketjuun ja se poistettiin. Eli en viitsi sen enempää kommentoida.
 
Rovaniemellä asioin minäki, mutta ei ole koskaan tarvinut kahta tuntia odotella. Ennen en asioinut, kun oli joku töissä vanhempi naishenkilö, jolta sain aina tylyä kohtelua, silloin asioin aina kemin myymälässä.
Nykyään asioin tarpeen mukaan rovaniemellä ja aina on ystävällinen kohtelu ollut. Siitä jos joku saa vaunut halvemmalla niin sen verran että itse olen huono tinkaamaan ja sillä joudun maksamaan varmaan kalleimman hinnan kaikista.
Olen ollut siellä pari kertaa kun joku on tingannu ja tingannut niin että sääliksi on myyjää käynyt.
Kohtuus kaikessa.

 
RPM
\
Alkuperäinen kirjoittaja 06.12.2006 klo 10:03 turkulainen kirjoitti:
Kyllä Vaunupisteessä Eerikinkadulla saa palvelua.

Lastentarvikeliike Kuralassa onkin sitten asia erikseen..

Niin totta, tuo kurala on karsee paikka!!!!
Nykyään käyn paljon ozbaby:ssä siellä saa katsella ihan rauhassa jos niin haluaa ja apua saa kun tarvii.
 
jenni87 harmaana
Lastentarvike Vantaan Varistossa... odotin vapaata myyjää 30min jonka jälkeen lupasi "menee pari sekuntia, käyn kassalla tekemässä kaupat" -palasi jälleen 30minuutin päästä takaisin ja olikin löytänyt jo uuden asiakkaan itselleen ja huuteli liikkeen toisesta päästä "ai, ette saaneet vielä ketään myyjää, menee pari sekuntia" -eli tunnin odottelin kunnes lähdin liikkeestä pois vihasena... :kieh: Menin sit viereiseen babycenteriin ja ostin sen turvaistuimen mitä olinki ostamassa, siellä olikin heti pari myyjää vapaana ja kaupat tehtiin alle minuutissa!!! :)
Niin, ja olen ostanut tuolta lastentarvikkeesta myös pinnasängyn jonka toinen laita oli aivan naarmuilla. No eikai se heidän vika ollut. Menin kumminkin laitaa palauttamaan ja sain näytillä olevasta sängystä sit laidan... ensin ei meinanneet antaa siitä hyvistystä, mut sanoin, että paketissa olevasta olen maksanut, joten sain 15 eurolla kaupanpäällisiä mukaan. :)
 
Jyväskylässä Palokassa sijaitsevassa lastentarvikeliikkeessä on aivan ihana naismyyjä! Tosi ystävällinen, palvelualtis ja tietää todellakin mistä puhuu. Ostettiin tosta liikkeestä turvaistuin ja hän jopa asensi sen meidän autoon ja näytti vielä tarkasti miten jakkara autoon laitetaan, jotta mekin se sit joskus tarpeen tullen sinne osataan laittaa. Myyjä oli tosin raskaana, joten taitaa hän olla jo äippälomalla. Upeaa asiakaspalvelu eipä voi muuta sanoa :D
 
Rovaniemeltä kokemuksia täälläkin!
Eka kerralla ku kävin niin ostin kaiken samalla kertaa mitä tarvinkin siis vaunut,sitterit yms ja olipa hyvä palvelu! Mutta kun menin hakemaan liikaa perittyjä rahoja takas ja vielään vaunuja takuuhuoltoon niin jopa oli eri ääni kellossa! Rahat nakattiin pöytään ja pitkään piti tapella et sain vaunujen kuomun vaihtoon. Olin kuulemma ite ommellut taskut sinne vinoon :LOL:

Oulussa taas Lastentarvikkeessa oon saanu aika hyvää palvelua, Baby Stylessä jos ostaa tai kattelee jotain kalliimpaa niin ollaanpa ystävällisiä mutta muuten siellä on kyllä ku ilmaa vaan.

Onneksi ei enää kyseisiä liikkeitä tarvita...
 
Meillä taas Oulussa Baby Stylesta erittäin hyviä kokemuksia. Hyvä ja ystävällinen sekä nopea palvelu.
Lastentarvikkeessa taas on monesti saanut ootella ja ootella myyjää ja mielestäni palvelu ei niin hyvää, kuin Baby Stylessä, jossa siis mieluiten asioimme. :)
 
tanja
\
Alkuperäinen kirjoittaja 08.12.2006 klo 09:05 per kirjoitti:
Lastentarvike Pikku Hurmuri Tikkurilassa TÖRKEÄÄ PALVELUA ja asiakkaan aliarviointia. En ikinä osta sieltä mitään, vaikka saisin ilmaiseksi.
Oi, ja meillä taas aivan päinvastaisia kokemuksia Pikku Hurmurista!! Lähes kaikki lasten tarvikkeet vaunuista ja turvaistuimista pinnikseen yms. on sieltä hankittu kun aina saanut niin hyvää palvelua. Omistaja(?) se mies ja myyjä nainen ollut aina ystävällisiä ja asiantuntevia =)

Näin sitä voi olla eri mieltä eri ihmisistä. tai sitten sattunut huono päivä, mene ja tiedä!! Mutta min en valita ;)
 

Yhteistyössä