Millaista kuminauhaa ulkohaalareitten lahkeisiin, ja mistä?

Niin eli meillä on lasten ulkohaalareitten alkuperäiset lahkeisiin kenkien alle laitettavat kuminauhat kuluneet rikki ja uusia tarvitaan, mutta marketista kun ostin sellaista rei'itettyä kuminauhaa niin eihän se kestä kuin 1-2 viikkoa ja on sitten rikki. Lahkeet nousevat ylös ja lunta menee kenkiin. Millaisia pitäisi hankkia ja mistä niitä saa?
 
Nappikaupasta tai ompelukaupasta ostin valmiiksi reijitettyä, mustaa ja valkoista oli tarjolla. En ommellu päitä, eivät ole purkautuneet. Hyvin on kestänyt (siis pari kk jo), mutta ostin valmiiksi pari metriä tulevaa tarvetta varten...
 
Reimalta (ja joistain Reimaa myyvistä nettikaupoista) saa tilata niitä kunnollisia kumilenkkejä, jotka eivät rispaannu. Itse olen siirtänyt kiertoon menevistä Reimateceistä lenkit sellaisiin haalareihin/housuihin, joissa lenksut ovat tuota reikäkuminauhaa, koska ne eivät kestä montakaan viikkoa ehjinä. Lisäksi kurakeleillä lapsilla likastuvat sukat kun haalaria riisuessa astuu märän kuminauhan päälle. Hintaa lenkeillä muutama ero, mutta kestävät todellakin vuosia.
 

Yhteistyössä