Heips!
Tyttären 1-vuotissynttärit lähestyvät ja pitäisi alkaa miettiä tarjottavia. Ajatuksena oli, että tekisin ihan tavallisen sokerikakkupohjan, väliin banaania tai persikkaa, päälle hedelmiä ja reunoille kasvikermavaahtoa. Jäin vaan sitä pohtimaan, et tuleekohan tuohon nyt liikaa sokeria yksivuotiaalle? Ajattelin tosin vähentää sokerin määrää kakkupohjasta jonkin verran, ja periaatteessa kermaahan saa kuorittua tytön kakkupalasen päältä... Laiska kun olen, niin en kamalan monimutkaista kakkua jaksaisi ruveta väsäämään, ja kun tiedän joidenkin vieraista inhoavan liivatetta, niin hyydykekakutkin ovat sinänsä pois suljettuja vaihtoehtoja... :/
Mutta mitä mieltä te olette? Millaisia kakkuja te olette tehneet tai aiotte tehdä lapsillenne/sukulaistenne lapsille ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi?
Tyttären 1-vuotissynttärit lähestyvät ja pitäisi alkaa miettiä tarjottavia. Ajatuksena oli, että tekisin ihan tavallisen sokerikakkupohjan, väliin banaania tai persikkaa, päälle hedelmiä ja reunoille kasvikermavaahtoa. Jäin vaan sitä pohtimaan, et tuleekohan tuohon nyt liikaa sokeria yksivuotiaalle? Ajattelin tosin vähentää sokerin määrää kakkupohjasta jonkin verran, ja periaatteessa kermaahan saa kuorittua tytön kakkupalasen päältä... Laiska kun olen, niin en kamalan monimutkaista kakkua jaksaisi ruveta väsäämään, ja kun tiedän joidenkin vieraista inhoavan liivatetta, niin hyydykekakutkin ovat sinänsä pois suljettuja vaihtoehtoja... :/
Mutta mitä mieltä te olette? Millaisia kakkuja te olette tehneet tai aiotte tehdä lapsillenne/sukulaistenne lapsille ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi?