millaiset rytmit?

Syödäänkö teillä 4kk ikäiset kiinteiden päälle maitoo.? tai ennen sitä?
Täällä on monesti niin et aamulla juodaan ennen herättyä ja sit seuraavaks vasta illalla. pitääkö huolestua? ..kiinteitä syödään pitkin päivään. Ei huoli maitoo muulloin. Miten teillä, millainen rytmi teil on? millon ja mihin aikaan syödään kiinteitä ja maitoo? syödäänkö teillä aina herättyään päiväunilta ja ennenkun mennää päivä unille uudestaan niin sitä ennen taas?
Tyhmä täällä kyselee... :ashamed:
 
meillä ei juoda maitoa kun illalla kaks sataa milliä ja yöllä saman verran sekä aamulla sata milliä puuron seassa
päivällä menee kaksi purkkia sosetta
ennen meni kolme mutta olen nyt yrittänyt vähentää jotta joisi enemmän maitoa
 
tyttönen,onko teillä itkunen vauva, kun syö nuin vähä maitoo.. täällä on ja en tiiä miten muuttaisin tuota rytmiä. Syökö teillä herättyään päiväunilta soseita vaan ennen kuin menee päiväunille niin soseita?
 
Meillä poika saa aamulla vähän hedelmäsosetta, päivällä vihannessosetta ja illemmalla taas hedelmää. Syö unten välissä, ei ole aina nälkäinen heti herättyä. Mutta jos herää nälkään, annan ensin maitoa ensihätään, sitten sosetta hieman ja taas maitoa päälle. Jos se ei syö heti herättyään, annan ensin sosetta, kun kerran ehtii. Maito on nopeempi antaa, toi jätkä kun on tosi hätäinen. Sosetta menee vähän, n. puoli purkkia yhteensä (ei siis kutakin). Poika on 4kk ja viikko. Tyttösellähän taitaa ollakin jo yli 5-kuukautinen vauva. Joten syökin jo enemmän kiinteitä.
 
meillä öisin huutaa täyttä kurkkua kun herää, yleensä noin 5 kertaa, mutta syö kerran sen 200 ml. muuten tämä rytmi:
8.00 herätään, 1 dl puuroa
10-10.30 Aamu unet
12.00 Lihasosepurkki
14-16/17 Päiväunet
17.00 Hedelmäsosepurkki
19.30 Kylpy
20.30 Nukkumaan, maito 200 ml
Kuinkas teillä on ?
Niin ja maitoa menee 5 dl joka on ihan ok.
 

Yhteistyössä