http://www.kotimami.vuodatus.net/blog/156054Alkuperäinen kirjoittaja äitikans:Mikä on peppi pitkätossun voimavuoka?? :attn: :attn:
Alkuperäinen kirjoittaja sophie:http://www.kotimami.vuodatus.net/blog/156054Alkuperäinen kirjoittaja äitikans:Mikä on peppi pitkätossun voimavuoka?? :attn: :attn:
tätä vois kokeilla mut mulla ei oo pirkka-makaroneja, eikä pirkka kasvissuikaleitaAlkuperäinen kirjoittaja Edla-Mamma:Tämmönen ohje oli pari kuukautta sitten mitä tänään syötäisiin ohjelmassa:
1 ps (400 g) Pirkka-makaronia
2 l vettä
2 Pirkka-kasvisliemikuutiota
400 g Pirkka naudan jauhelihaa
4 rkl Pirkka-tomaattipyreetä
3 tl Provencen mix -yrttisekoitusta
1/2 tl suolaa
mustapippurirouhetta
1 ps (250 g) Pirkka-kasvissuikaleita
Juustokastike:
3 rkl Pirkka juoksevaa margariinia
3/4 dl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
1 tl suolaa
1 1/2 dl Pirkka-emmental-mozzarellajuustoraastetta
Pinnalle:
1 1/2 dl Pirkka-emmental-mozzarellajuustoraastetta
1. Keitä makaroneja n. 10 minuuttia kasvisliemikuutioilla maustetussa vedessä. Valuta makaronit.2. Ruskista jauheliha. Sekoita joukkoon tomaattipyree, yrttimausteet, suola ja mustapippurirouhetta.3. Juustokastiketta varten kuumenna rasva kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja lisää noin puolet maidosta. Sekoita tasaiseksi. Lisää loput maidosta, sekoita ja keitä muutama minuutti. Lisää suola ja juustoraaste.4. Kaada puolet makaroneista laakean, voidellun uunivuoan pohjalle (tilavuus n. 3 l). Levitä päälle jauhelihaseos ja jäiset kasvissuikaleet. Peitä juustokastikkeella. Kaada päälle loput makaronit ja juustokastike. Ripottele pinnalle juustoraaste.5. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Sun täytyy varmaan vierailla Pirkalla....Alkuperäinen kirjoittaja pirkaton:tätä vois kokeilla mut mulla ei oo pirkka-makaroneja, eikä pirkka kasvissuikaleitaAlkuperäinen kirjoittaja Edla-Mamma:Tämmönen ohje oli pari kuukautta sitten mitä tänään syötäisiin ohjelmassa:
1 ps (400 g) Pirkka-makaronia
2 l vettä
2 Pirkka-kasvisliemikuutiota
400 g Pirkka naudan jauhelihaa
4 rkl Pirkka-tomaattipyreetä
3 tl Provencen mix -yrttisekoitusta
1/2 tl suolaa
mustapippurirouhetta
1 ps (250 g) Pirkka-kasvissuikaleita
Juustokastike:
3 rkl Pirkka juoksevaa margariinia
3/4 dl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
1 tl suolaa
1 1/2 dl Pirkka-emmental-mozzarellajuustoraastetta
Pinnalle:
1 1/2 dl Pirkka-emmental-mozzarellajuustoraastetta
1. Keitä makaroneja n. 10 minuuttia kasvisliemikuutioilla maustetussa vedessä. Valuta makaronit.2. Ruskista jauheliha. Sekoita joukkoon tomaattipyree, yrttimausteet, suola ja mustapippurirouhetta.3. Juustokastiketta varten kuumenna rasva kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja lisää noin puolet maidosta. Sekoita tasaiseksi. Lisää loput maidosta, sekoita ja keitä muutama minuutti. Lisää suola ja juustoraaste.4. Kaada puolet makaroneista laakean, voidellun uunivuoan pohjalle (tilavuus n. 3 l). Levitä päälle jauhelihaseos ja jäiset kasvissuikaleet. Peitä juustokastikkeella. Kaada päälle loput makaronit ja juustokastike. Ripottele pinnalle juustoraaste.5. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.