Millainen uimapuku vauvauintiin?

Pikku delfiineillä ainakin niin että oltava lahkeellinen uimapuku (saa paremman otteen vauvasta kun on koko puku) ja alla oltava uimavaippa. Vaippoja saa ostettua Prismasta, ilmeisesti muualta ei löydy. Eri paikoissa on eri käytäntöjä, eli jossain ei tartte olla uimavaippaa ja uikkarikin voi olla lahkeetonta mallia. Kannattaa kysästä mikä on käytäntö siellä minne ajattelette mennä. Molskis ja loiskis!
 
juu eli kannattaa tosiaan kysyä mikä käytäntö on teidän uimahallis...meidän vauvauinnis suositeltiin lahkeellista koko uikkaria->on helpompi pitää vauvasta kiinni...mut uimavaipalle ehdoton ei.Syyksi sanottiin,et ilman vaippaa mahd.kakan huomaa nopeampaa,joa vaippa niin kakka voinut tulla jo aikoja sitte ja sitä on liuennut veteen.vaippa myös ohjaajien mukaan imee jonkin verran vettä,eli painaa vauvan vääräänasentoon...näin meillä siis ohajaajat sanoivat :)
mutta ihanaa vauva uintia teille!!!nauttikaa!! :hug:
 
Moi!

Tuli vaan mieleen, että on olemassa myös uimahousuja, jotka pitävät "tavaran" sisällään. Jos vaikka sellaiset laittaisi uimavaipan tilalle koko uikkarin alle, niin ei painava vaippa paina vauvaa väärään asentoon...

Meilläkin alkaa tänä syksynä vauvauinti, mutta mitään ohjeistusta ei ole vielä tullut..Yleensä se on lahkeellinen kokouikkari uimavaipalla tai ilman. Tosin olen myös kuullut vauvauinnin ohjaajilta, että vauvat kakkaavat uidessaan äärimmäisen harvoin.

Hauskoja uinteja kaikille!
 
meille sanottiin että lahkeelliset uikkarit ja uimavaippa on pelkkää rahastusta. koska vahinko tapahtuu niin se tapahtuu ja uiminen pitää lopettaa. kokouikkareissa varmaan just se hyvä puoli et oma ote pysyy paremmin. puoli vuotta on käyty polskuttelemassa ja nyt olis tarkotus taas jatkaa. mukavia uintikokemuksia kaikille! :D
 
Meidän uinneissa sellainen ohjeistus että uikkari, jossa muovitettu sisusta ja jonka vyötärö kiristettävissä lapselle sopivaksi sekä tarpeeksi tiukat lahkeensuut. Eli jos kakka tulee, ei heti lähtisi uikkarista karkaamaan.

Harvoimpa se kakka tulee, mutta meillä tuli kerran. Siinä sitten uimtikerta lopetetaan sekä myös tulevat ryhmät siltä päivää perutaan puhdistuksen vuoksi. Ei kiva, mutta eipä sille minkään voi..

Uinti sen sijaan oli kivaa ja on jäänyt perheen yhteiseksi harratukseksi
 

Yhteistyössä