Millainen paikka on Laukaan Tiituspohja?

  • Viestiketjun aloittaja Piuh
  • Ensimmäinen viesti
Piuh
Olisi aivan mahtava talo Laukaan Tiituspohjassa, mutta jostain syystä tuo Laukaan suunta on minulle vieras vaikka Jyväskyläläinen olenkin. Tiituspohjasta olisi Jyväskylän keskustaan matkaa hieman yli 10 km ja Seppälän marketeille noin 7 kilometria. Onko täällä Tiituspohjalaisia paikalla?

Hintatasohan tuolla on Jyväskylän aluetta hieman alempi, mutta ilmeisesti koko ajan nousemassa kun tuo alue on lähinnä Jyväskylän "esikaupunkia".
 
lapwall
Paras keino on, kun menet itse paikan päälle katselemaan menoa. Mene kaupoille, kirjastoon, urheiukentille, leikkipuistoon, tapaa (eri ikäisiä) ihmisiä ja kysele heiltä, mitä ovat paikasta mieltä. Sillä saat parhaan kuvan.
 
Ei hullumpi paikka ollenkaan. Liikuntahallilta löytyy sali joka ajaa asiansa, samassa mestassa jumpat. Posti ja kauppa toimii. Ei oo ollu valittamista. Isommillekkaan kaupoille ei oo pitkästi, tosin meillä on kyllä auto käytössä.
 
No esim; naisten salibandy joukkue löytyy, ihan siis höntsä säbää. Junnuille ja miehille samoin. Jotain jumppia siellä on (ite en oo käyny) ja fudista löytyy Leppäveeltä siitä kulmilta...
 
Siis käydään ihan liikunnan ja harrastamisen kannalta pelailemassa. Ei siis pelata sarjaa (ainakaan vielä). Suurimmalla osalla kun on lapset niin ei mitään kamalan sitovaa toimintaa ole ollut. =)
 

Yhteistyössä