Millainen joulukalenteri lapsillanne on?

  • Viestiketjun aloittaja "muori"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Meillä on uusiokäytössä semmoinen juna-joulukalenteri jossa pienet rasiat (aiemmin oli suklaata). Toinen kalenteri on seinästä riippuva punainen, kangastaskuilla.

2 kalenteria pitäisi vielä saada, jotta kaikille neljälle olisi omat. Viime jouluna vuorottelivat avaamisen ja se oli aika tuskaisaa.

Tiedättehän että 1.12. saa kaikki adventtikalenterit puoleen hintaan? Jos malttaa odottaa. Näin ainakin viime jouluna :)
 
"Sara"
Perussuklaakalenteri on ja lisäksi ripustan tonttulakit kaikille roikkumaan ja laitan niihin aina aamuksi jonkun yllärin. Ei vain oikein keksi, että mitä... Tarrat ym. on meillä aika turhia ja tytöllä hiusjuttuja ja koruja riittämiin ja pojilla pikkuautoja.

Mietin, että laittais jotain lupauksia esim. tänään leivotaan piparitalo tai tänään äiti pelaa teidän kanssa lautapelejä koko päivän, mutta kun en niitäkään kovin monta keksi. Suurin osa siis taitaa olla herkkua...
 
Mummi teki 2,5-vuotiaalle 24 kangaspussukkaa joihin mahtuu kaiken näköistä kivaa, lähinnä kirjeitä tontuilta (taitaa samat tontut lähetellä jouluterveisiä kuin äidinkin lapsuudessa ;) ). Viikonloppuna vaikka sitten sitä suklaatia mitä mies toivoi ja kalenterinatsi äiti kielsi ostamasta suklaakalenteria :D No ei, enemmän vastustin viime vuoden suklaakalenteria tytön ollessa 1,5v.

Niin ja partiolaisten kalenteri on myös.
 

Yhteistyössä