millainen "eka kerta" synnytyksen jälkeen?

Kuiva, ikävä, jännittävä, senki takia meni monta kertaa pilalle, ku pelkäsin ja sit jännitin, että käy kipeetä.. Ja tuntu pitkään, että haavat repee auki.. Nyt on n. puoli vuotta synnytyksestä ja nyt voi sanoa, että alkaa oleen jo suht normaalia..
 
kipeetä teki, mul puhkes rööri niin tuli tikkejä ja arpia. silikoniliukaste seksikaupasta auttoi,kaupan liukkarit on turhia. nyt alkaa olla kohtuullinen kokemus, mut ei vielä huoletonta hommailua niikuin ennen.
nii ja hauskinta on se että kun ne ompeli mut yhteen takas synnytyksen jälkeen niin tulin tiukemmaksi kuin ennen. ei mies kyl valita,olis voinu huonomminki käydä.
 
meni jonku aikaa synnytyksen jälkeen ennenku seksi tuntu normaalilta, ja varsinki se eka kerta jännitti kamalasti ja tuntu ja pelotti siltä et kohta tuolta alapäästä joku paikka repeää, eli ihanko ois ottanu johonki vastaan jne.
 
Me harrastettiin seksiä aika nopeasti kun ei tapahtunut mitään repeämiä ja jälkivuotokin loppui lyhyeen. Tuntui hmmmm suoraansanottuna ei miltään. Nyttemmin tuntuu, eikä löystymistä ole tapahtunut, mutta sillon..... :/
 

Yhteistyössä