millä teidän 2v tytöt leikkii

  • Viestiketjun aloittaja sinä vain huhuu
  • Ensimmäinen viesti
sinä vain huhuu
pähkäilen että mitä ostan 2v tytölleni joululahjaksi, kun kaikki millä leikkii ni on oikeastaan veikkansa.. eikä tytöllä juuri ole mitään ''tyttöjen'' leluja tai prinsessa juttuja... mitäs suosittelette?
 
"vieras"
nukeilla ja nukenrattailla, eläimillä (pehmo- ja sellaisilla kovemmilla hepoilla varsinkin), keppihevosilla, legoilla...tykkää kirjoista...noi ainakin äkkiä tulee mieleen. Ja tykkää meidän 2v tyttö muuten autoistakin!
 
Nukenrattaat ja nukke on ehkä ehdoton suosikki. Reppu selässä kulkee ympäri kämppää ja reppu on täynnä pieniä pehmoleluja/koruja/hiuslenksuja tai mitä tahansa muuta :D Pienet lasten käsilaukut kiinnostaa kans. Musiikkia kuuntelee enemmän ku mielellään ja tanssii monta tuntia päivässä. Vesiväreillä maalataan pari kertaa viikossa.
 
2 tyttöä
nukeilla ja nukenrattailla eniten, kasseilla ja kauppaleikin tavaroilla. Rakentelee legoilla ja tykkää lukea kirjoja. Uutena on nyt tulleet prinsessa leikit iso-siskon kanssa,eli prinsessa mekot on in.
 
Roolileikkejä on vasta nyt alkanut leikkimään (kohta 3v), ja meidän pukinkonttiin eksyy ainakin prinsessavaatteet :D

Leikkiruoat ovat olleet pop, lelutalolla ainakin oli myynnissä sellaisia ihania puisia "leikattavia", fisher pricen perinteinen kassakone on myös ollut kovassa käytössä.
 
"kesis"
1v9kk veljen autot on pop mutta ykkönen on nukketalo jonka tein pahvista..tyttö saakin joululahjaksi sylvania sarjan talon kun meillä jo niitä elikoita on. mikki hiiren kerhotalo jutu toinen. piirtäminen myös intohimona
 

Yhteistyössä