Tylla
Mitä kermaa käytät ja mitä lisäät sitä, että sitä on parempi pursottaa? Olen kuullut tomusokerista, mutta se mahtaa tehdä turhan imelää...?
Niin siis jotenkin kuvittelin, että sitä pitää laittaa tosi paljon, että sillä on kovettava vaikutus kermavaahtoon...?Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree;23473368:Tomusokeri on ihan 'tavallista' sokeria, tosin ei kidettä vaan tomua
Ei se sen imelämmäksi tee, kun sitä sopivasti laittaa......
Paras tämä ja jos jämäkkää pursotettavaa haluaa niin ainaki minä lisään rahkaa lopussa vaahtoon (2dl kermaan 1dl rahkaa) ja ei mitään kevytversioo ei siihen kamalasti sokrua tarvii, onhan vissiin täytteissäkin makeutta?Alkuperäinen kirjoittaja minä:Kuohukerma on kermojen aatelia. Se sopii hyvin vaahdotettuna niin jälkiruokiin kuin leivonnaisiinkin ja sellaisenaan ruoanvalmistukseen.
Valio sanoo:
Kerman vaahdotusvinkit:
- Vatkaa kerma alle +6 asteisena. Käytä kuivaa ja puhdasta vatkainta ja kulhoa.
- Kapeahkossa, korkeassa kulhossa kerma vaahtoutuu nopeasti sähkövatkaimella.