miksi!!!

  • Viestiketjun aloittaja pläski
  • Ensimmäinen viesti
pläski
miksi lihoo kun ei syö herkkuja ja kun syö niitä ei lihoa,yritän laihuttaa ja rehu linjalla ollaan mutta paino ei tipu!täytynee lopettaa laihdutus ja syödä mitä sattuu
 
Juu, ja kun alat innostumaan laihiksesta, roppa tiputtaa 5 kiloa.Odotat innolla punnituksia ja sitten huomaat, ettei se saatanan mittari enää värähdäkään hiukkaakaan miinuksen puolella. :headwall: :headwall: :headwall:
 
Painonpudotuksessa tulee välillä niitä viikkoja jolloin paino junnaa paikallaan vaikka kuinka olisi säntillinen ruokavalion kanssa. Voi mennä parikin viikkoa, ettei paino putoa, mutta silloin ei kannata hyppiä koko ajan vaa'alla vaan pitää vaan sitkeästi jaksaa jatkaa eteenpäin.

Eihän sinulla tule piilokaloreita jostain? Esim. salaattikastike, liikaa joitain hedelmiä, tuoremehu on tosi paha... Joskus tulee syötyä huomaamatta kaloreita.
 
vieras
Mä suosittelen et liityt keventäjiin, painonvartioihin tai johonki vastaavaan. Saat selvät ohjeet laihdutukseen.
Ei kannata ruveta elään pelkällä salatilla. Ei sillä laihdu.Ihminen tarvii myös muutakin. Ja ei ole pääasia et laihdut vaan se et myös jatkossa pysyt hoikempana, joka vaatii kokonaista ruokaremonttia.
 

Yhteistyössä