Miksi mun ruskeakastike ei onnistu!!!!!

Paljon voita, jauhoja sopivasti, pannu kuuma ja
kunnes jauhot rupeaa ruskistumaan siinä vaiheessa
vettä kylmänä!! suoraan pannulle ja siinä hetken sekoitat,
kaadat seoksen kattilaan ja lisäät vettä, vispilällä sekoittaen,
näillä ohjeilla saan aina onnistumaan ja laitan vielä lihaliemikuutio mukaan.
 
vieras
Laita vähemmän jauhoja, jotta jauho-margariini/voiseos on sellaista juoksevaa. Se ei saa mennä kuivaksi kokkareeksi ruskistettaessa. Kun seos alkaa ruskistua, levyä pienemmälle. Sitten hanasta kuumaa vettä, itse en ole ikinä sen kuumempaa laittanut. Sekoitat, maustat, voila. En käytä mitään vispilää vaan ihan tavallista lastaa kun sekoitan, ei tule möykkyjä.

Itse opin tekemään ruskean kastikkeen vasta, kun vein tarvikkeet äidille ja seurasin vieressä, miten hän sen teki. Sen jälkeen on onnistunut aina :)
 
Ruoanlaittotaidoton
Voisiko joku laittaa vähän tarkempia määriä.. kuinka paljon voita, jauhoja ja vettä. Mitä mausteita? Missä vaiheessa sipuli (ruskistetaanko vai ihan sellaisenaan).. mä en osaa tehdä vieläkään ruskeaa kastiketta ja ikää on yli 40v.
 

Yhteistyössä