Miksi maha on kipeä?

Sain siis metotreksaattia 7.12 yhden annoksen.

Nyt olen "vuotanut" 12.12 asti ekaksi limaa ja nyt on tullu 4 päivää ihan verta, olettaisin että ovat jonkintapaiset menkat vaikka viime torstaina rh oli vielä 900 luokkaa.

Eilen ja tänään on ollut vasemalla puolella mahaa jatkuvaa särkyä, ei ole normaalia menkkakipua, olo on muuten ihan hyvä, ei kuumetta eikä pahaa oloa.
Voin lenkkeillä normaalisti, ei siis vaikuta mitenkään toimintakykyyn.

Voiko toi sytostaatti vaikuttaa vielä näin pitkälle vai mistä voisi olla kyse?

Menen taas torstaina uusinta verikokeisiin ja lääkäri soittaa sitten tulokset, mutta meitin että kannattaako tän kivun takia soittaa jo aikasempaan?
 
sama tuli koettua kuusi viikkoa sitten eli ensin lääkkeellinen tyhjennys,mutta kolme viikkoa siitä makasin sairaalassa tiputuksessa ja seuraavana aamuna kaavittiin leikkaussalissa ja nyt on tuosta 2 viikkoa ja vuodan taas paksua tummaa pahanhajuista vuotoa ja alavatsa on älyttömän kipeä,joten taas tänään lääkäriin,mutta kehoitan sinua välittömästi hakeutumaan päivystyspolille ja että ultraavat kohtusi ettei sinne ole jäänyt mitään.....sillä hoitamattomana saa kohtutulehduksen joka on hengenvaarallinen.....kaikesta huolimatta ihanaa joulunodotusta...
 

Yhteistyössä