Miksi lämmität pakastevihannekset mikrossa?

  • Viestiketjun aloittaja Lunatic
  • Ensimmäinen viesti
Tönt
meidän liesi on niin mätä että siihen menee paljon pidempi aika. tosin, jos ei ole muuten kiirettä niin voin keittää siinä samalla. yleensä vaan muistan ne veget sillon kun muu ruoka on jo valmis. :D

muoks. ja riippuu myös vihannekista. herneet kypsyy nopeesti mikrossa kun taas pavut ja kukka/parsakaali keittyy parhaiten kattilassa.
 
Viimeksi muokattu:
"Anne"
En lämmitä mikrossa, en ole koskaan lämmittänyt. Muistan ne siinä missä makaronit/perunat/riisitkin koska itse syön kasviksia aina makaronien yms tilalla. Ennen keitin mutta sain semmoisen höyrytyssiivilän ja olen siirtynyt sen käyttämiseen.
 
Ite lämmitän useimmiten mikrossa. Ihan laiskuudesta johtuu. Yleensä siis tilanne on se, että edellispäivältä on kastiketta jääny jäljelle. Lämmitän sitte ekaks pussin pakastevihanneksia ja siihen päälle kastikkeen mikrossa. Helppoa ja nopeaa. Eipä tartte pestä kattilaa tai odotella kiehumista. Makaronia tms. en tällöin yleensä syö, joten se kattila ois vaan niitä vihanneksia varten.

Kattilalla tulee kyllä parempia, ei se siinä. On varmaan vaan jääny päälle mikron käyttö niistä ajoista, kun asuin yksin.
 

Yhteistyössä