Suosin jäätelön tekemistä itse. Pakasterasiaa on tarvittu hyvin harvoin, suihin se koko erä menee heti.
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Vastasit huomaamattasi kysymykseesi. Se nykyinen pakkaus on halvin mahdollinen ja suomalaiset rakastavat sitä että ruoka on halpaa -> blukkitavara myy, kaikki muu on marginaalista eikä niihin kannata investoida.
Nykyisen rasian vaihtaminen pahviseen purkkiin vaatii Valiolta pakkauslaitteiden vaihtamisen, pakastuslaitteiden vaihtamisen ja uuden pakkauksen suunnittelun kulut. No hintaahan se on pakko sitten nostaa. Ja kansa huutaa että miksi hinta nousee. Onneton yhdistelmä.
Tässä on vielä se että nykyisen pakkauksen jäädyttäminen lopulliseen lämpötilaan tehdään jatkuvatoimisella, kaksipintaisella kontaktipakastimella joka on mielettömän tehokas tapa. Purkkien jäädyttäminen ei tapahdu yhtä rivakasti, joten tuotantokulut nousisivat siinäkin.
http://www.landliebe.de/produkte/eiscreme-aus-milch-und-sahne-bourbon-vanille_275_278.html
tämmöset purkit on tosi kätsyjä ja 750ml kokokin on ihan passeli, hintakaan (2,50e) ei ole kovin huima verrattuna näihin ben&jerryihin. Etenkin tuo vaniljajäätelö on taivaallisen hyvää..![]()
Alkuperäinen kirjoittaja pinaattikeitostatykkäävä;23241113:Pakaste pinaattikeiton pahvilaatikon avaaminen se vasta ärsyttävää onkin..
Onhan sitä olemassa pahvipurkkejakin, kuten esim. Ben&Jerry's ja vaikka Daim-jäätelön pakkaukset. Ei tarvitse olla muovia että saa kätevämpään pakkaukseen kuin se tiiliskivi.Mä koen ton muovipussiin laittamisen hankalaksi, koska muovipussikin on ihan käyttökelvoton sen jälkeen kun jäätelö klähmäistää sen jne. Sitten sitäkään ei voi uudelleen käyttää.