Laskin ne lusikalla ja se poksahdus tapahtui about sillä sekunnilla kun muna osui veteen...eli ei osunut silloin vielä toiseen munaan/reunaan tai mihkään muuhunkaan.Alkuperäinen kirjoittaja minä:munat ei saa yhtään kolahtaa kattilan pohjaan tai reunoihin, kun ne veteen laitat. Itse kiehautan veden ja sitten jollakin lusikalla tai kauhalla varovasti laitan ne veteen. Sitten kiehutan sen 7-10min. Kaadan veden pois ja laitan tilalle kylmän veden jäähdyttämään munia.
Mulla ei ole kertakaikkiaan mahdollisuutta säilyttää yhtään enempää mitään keittiövempaimia, joten mun on opeteltava ne munat keittämäänAlkuperäinen kirjoittaja pelottava pontso:Mänä käytän vaa munankeitintä, ei hajoa
Ja siinkii vesimitas on piikki millä tehään reikä munan tylppään päähän (lukee ohjekirjassa ) että ilma pääsee pois.
Mikrossakin olen kokeillut munaa keittää, ei onnistunut