Miksi bodareiden hormonikäyttöä pidetään niin vaarallisena ja tuomittavana,joka nainen käyttää vastaavia e-piluissa(Soila Aielma- case)

vierailija

"Somevaikuttaja Sonja Aiellon pahoinpitelysyytettä käsiteltiin tänään Helsingin käräjäoikeudessa.

Aielloa syytetään entisen kumppaninsa Ville Virtasen, joka tunnetaan myös nimellä William, pahoinpitelystä."

Tuttu tarina että hormoneita käyttänyt bodari hakkaa kumppaninsa. Tälläistä syytetään myös Soila Aielmaa. Miesten kuntoilu käytössä tapahtuvaa hormonien lisäkäyttöä pidetään valtavan vaarallisena mutta naisilla lähes jokaisella vastaava, jatkuva, hormoonikuuri päällä. Paljonko naisten ylimääräinen hormonikuorma vaikuttaa heidän payykkeeseensä, mt- ongelmat valitettavan yleisiä naisilla!

Ajaako tuo hormonikuorma naiset mt- ongelmien lisäksi myös sinkkuuteen ja lapsettomuuteen, yksinäisen elämään kaupunkien betonikuutioissa?

Mustat ja ruskeat eivät ylimääräisiä hormoneja käytä ja heidän naisensa elämäniloisia ja seksikkäitä, lapsia putkahtelee kuin sieniä sateella vaikka 99 prosenttisesti ovat yksinhuoltajia eikä ole työtä eikä koulutusta, lasten saaminen alkaa jo teini- iässä. Miksi valkoiset naiset niin erilaisia ja 'kuivia' seksuaalisesti, työ lapsia tärkeämpää- johtuuko tämä tuosta valtavasta ylimääräisestä hormonikuormasta? Miehiin hormonien sanotaan vaikuttavan monella tapaa kun otetaan vieraita hormoneja ja tilanteesta ollaan huolissaan, miehen vaikea saada hormonihoitojakaan. Miksei tämä sama huoli ylimääräisten hormonien vaikutuksista ylety naisiin?
 

Yhteistyössä