Miksi aikuisilla ihmisillä on saldoraja??

No en tiiä, tiedän ihan työssäkäyviä ihmisiä joilla ei muuta oo huolehdittavana kuin se oma ruokansa että on saldo, ja se on aina kiinni, ja se on hommattu kun puhelinlaskut paisui ihan älyttömiksi. Parempi tietenkin että ottavat saldon kuin että laskut jää maksamati ja tulee maksuhäiriöitä yms.

 
Hätänumeroon voi soittaa ilmansaldoakin sekä myös moniin muihin palvelunumeroihin. Ilmeisesti saldorajallisia puhelimia on niillä jotka eivät hallitse omaa kännykän käyttöään tai maksavat laskut mieluummin etukäteen. Tai miksi ei voisi omistaa sellaista liittymää kuin haluaa, pakkoko on uida valtavirrassa? Mitä siitä jos kaikki ei ymmärrä.. who cares..
 
Jotkut eivät osaa kontrolloida edes itseään niin ovat sen omaksi parhaakseen jotenki saaneet hommattua.
Joillakin paha tapa esim.kännissä soitella pitkin pitäjää ja puoli sukua ja heti maraton-puheluita,ei ne ilmasii oo.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 04.05.2007 klo 16:11 PuoliQ kirjoitti:
Mua vähän ihmetyttää...

Entäs sitten jos jotain vakavaa sattuu just sillon kun saldo on kiinni?
Meilläkin töissä 40 vuotias mies jolla saldoraja :LOL:

Kiva jos sairastuu vaikka ihan tavalliseen kuumeeseen, eikä voi soittaa pomolle eikä tilata lääkärille aikaa :snotty: Puhelinkioskejakaan ei enää missään :whistle:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 04.05.2007 klo 16:17 Aurinkokunta kirjoitti:
Sellainen sopivan "suuri" saldoraja on kyllä hyvä olemassaan, jos puhelin vaikka häviää / varastetaan. Sopivan suurella tarkoitan sellaista, joka ei häiritse (sulje puhelinta) normaalissa soittelussa.
toi on muuten hyvä pontti
 

Yhteistyössä