Mikä tuota poikaa vaivaa?

Kyy
Koko ajan kauhea kiukku ja raivo päällä. Missään ei saa auttaa, hirveä huuto tulee jos yrittää. Kaikki on aina huonosti. Tämä alkaa heti aamusta.
Mitä tuon kanssa voisi enää tehdä? Eilen oltiin perheneuvolassa ja siellä sanottiin, että tuntuisi ihan normaalilta pojalta. Jotenkin en vain usko sitä. Onko muka kaikki 4-vuotiaat tuollaisia?
 
vieras
no ei meidän 4-vuotiaat ole kyllä ollut tuollasia. Ennemminkin tuo alle 2-vuotias.
Mutta kait ne neuvolassa paremmin tietää. Onko teillä tapahtunut elämän tilanteessa joku muutos lähiaikoina, joka vaivaa?
 
Useamman äiti
On ne. :D Mutta jos ei tunnu menevän lainkaan ohi ja jatkuvasti kuukausitolkulla ja vuodesta toiseen joka asia on taistoa niin sitten hae apua uusiksi.

Tekikö ne pojallesi jotain testauksia? Miten hän siellä käyttäytyi?
 
Kyy
Ei tehny mitään testauksia. Jutteli meidän vanhempien kanssa kun poika esitti mykkää (niin kuin aina vieraassa tilanteessa) ja pelaili palapelejä.

Otan osaa kaikkien niiden puolesta, joilla samanlaisia lapsia. Tää ottaa joskus vaan niin paljon voimille. Meidän elämä on vasta pari vuotta sitten vakiintumaan, eli ihan rauhallista on nyt. Ei mitään suuria mullistuksia nyt eikä ole tulevaisuudessakaan tiedossa.

Tilanteessa ehkä eniten rasittaa se, että poika saa myös meidät vanhemmat huonolle tuulelle jatkuvalla kiukuttelullaan ja ihan mitättömistä asioista. Pahin show tulee siitä, jos koskee poikaan. Tänäänkin yritin auttaa paidan kanssa kun meinasi mennä väärin päin. Poika sai ihan hirveän raivarin ja huusi ja rimpuili otteessani. Siinä kun ei voinut irtikään päästää kun sitten poika olisi lentänyt selälleen lattialle.

Miten tälläisen saisi loppumaan? Välillä poika on kuin enkeli, mutta sitten taas saa raivarin. Ja nää raivarit tulee ihan puskista. Ei mitään käsitystä aina edes siitä, mistä poika suuttui.
 

Yhteistyössä