Mikä on teidän 1-vuotiaiden suoskikkilelu??

Meillä 1v synttärit lähestyvät ja haluaisin ostaa pikku-ukolle kivan ja mielenkiintoisen lelun.
Tämän hetkiset omat lelut kiinnostavat pojua tooosi vähän, kaikki äidin tavarat taas ovat oikein hienoja :D

Kertokaahan taaperoidenne suosikkileluja, jotta saisin vähän vinkkejä!

Kiitos =)
 
Meillä on tällä hetkellä suosiossa kirjat ja pallot. Niiden parissa viihtyy itsekseenkin jonkun aikaa. Ja sit autot, joissa ns.vauhtipyörät.

Poitsu sai lahjaksi ääntä pitäviä leluja ja niistä ei kauheasti välitä. Kun laittaa päälle, niin potkii ne vaan syrjään ja käy itse sammuttamassa...
 
Minulta myös ääni pallolle ja kirjoille. Aluksi kivoin pallo oli sellainen pieni ja pehmeä (vaahtomuovia sisältä). Meillä on myös oikeita jalkapalloja, mutta ne on tosi kovia 1v:lle. Nyt mummi toi päiväkodeissa käytettävän vissiin kumisen pallon (Spordas), joka on koostaan huolimatta kevyt ja pomppii todella helposti. Se on ollut aivan ihana pojan mielestä. www.tevella.fi on kehittävien lelujen aarreaitta...

Meillä erityisen suosittuja olivat tietysti autokirjat. Autoista traktorit olivat kaikkein mukavimpia, esim plaston lelut ovat kestäviä&kotimaisia. Jukka-palikkalaatikko tarjoaa mukavaa haastetta yksi vuotiaalle. FisherPrice LittlePeople maatila&sekalaisia autoja on ollut meillä käytössä 8kk alkaen ja niillä kuulemma leikitään eskari-ikään asti.
 
meillä myös suosituin lelu on tuo Fisher Price Little People maatila. On esikoisen vanha mutta sillä tämä pienempi neiti leikkinyt jo useamman kuukauden. Ostettiin nyt lahjaksi sen saman sarjan koulubussi. Pallot kiinnostavat myös kovasti ja kovakantiset kirjat.
 
Kiitos kaikille :flower:

Aika monia näistä löytyykin. Tuo FisherPricen maatila on ollut harkinnassa ja sen taidan sitten käydä ostamassa =)

Kirjat on ehkä tällä hetkellä kiinnostavin kohde äidin keittiövälineiden liskäksi :D Lorupussista tykkää myös, itse hakee sieltä lorun joka luetaan =)
 
Meillä poika tykkää autoista, ihan ehdoton suosikki! Ei kovin isoista autoista, vaan sellaisista keskikokoisista , meillä on plaston oranssin värinen kuorma-auto, millä poika päryttelee.

Toinen kiva lelu yhteisiin leikkihetkiin on se laatikko, missä on eri mallisia aukkoja ja palat pitää työntää laatikkoon oikeasta kolosta. Yksin ei poika sillä jaksa leikkiä, mutta äidin tai isän kannustamana se sujuu. Ja nykyisin taputtaa itselleen, kun saa palan laatikkoon oikeasta reiästä. Kehittävä lelu!
 
Meillä poika on nyt 10kk ikäinen ja ehdoton ykkös lelu suosikki on pallo! Samoin velipojan sählymailat kiinnostaa ja niillä pikku-ukko koittaa palloja sitten huitoa :D

Tuo aikasemmin ehdotettu maatila on kyllä kiva!
Itse aion joululahjaksi ostaa niitä koottavia torneja ja dublon legopalikoita. Ja muutaman fisherpricen autokin on harkinnassa pukinkonttiin... :ashamed: :)
 
Meillä suosikkeja ovat itkevän ja nauravan (ja ties mitä ääntä pitävän) vauvanuken lisäksi taaperokärry, Brion palikat, joista osaa jo torninkin tehdä, kaikki nappuloita sisältävät lelut joista lähtee painettaessa ääni, Little People-lelut, joita meille on kertynytkin melkoinen kokoelma... Muita suosikkeja ovat mm. Duplot, pallot, ja pallorata-lelu, jossa pallo pudotetaan liukurataa alas, valot vilkkuvat ja musiikki soi. Kirjoja ja lelulehtiä lukee myös ahkerasti, ja on kovin touhukas koko ajan... =) Niin, ja keinuheppa on myös erittäin ahkerassa käytössä, meillä on mukavan matala, selkänojallinen Little Tikes-keinuhevonen, johon pikkuinen pääsee itse kyytiin ja pois.

Joululahjaksi on suunnitteilla ostaa ainakin Nukenvaunut, hiukan lisää Little People-kamaa, ja esikoiselle (vajaa 4v) ja kuopukselle yhteiseksi Brion leikkihella. :xmas:
 

Yhteistyössä