Mikä on tällä hetkellä 10-12v poikien suosikki pleikka pelit? ( Ikärajat huomioiden )

  • Viestiketjun aloittaja TuliKuinTikkaPöntöstä
  • Ensimmäinen viesti
Ikäraja 3 (kolme) vuotta.
Tarkoitin näitä viime vuosina ilmestyneitä NHL pelejä, ei ikäraja ole kolme vuotta. Mutta täälläpäin pelataan k-18 pelejä joka ikisessä torpassa (myös meillä) joten olen varsin jäävi suosittelemaan mitään yhdenkään pojan luokkakaverinkaan puolesta. Tiedän, että tulee joukkolynkkaus, mutta pojan luokalla on 16 poikaa, joten en sentään ole ainoa paska mutsi ;)
 
"siis"
Tuskinpa ykskään tuon ikäinen poika siitä kärsii jos pelaa k-18 pelejä.

Itekkin kattellu kauhuleffoja ja muita k-18 leffoja ja pelaillu vaikka mitä jo ala-asteelta saakka, enkä tunne olevani mitenkään mielenterveysongelmainen ;)
 
  • Tykkää
Reactions: tike
Näinpä, mäkin olen katsonut manaajat ja amityvillet aivan pikkulikkana, hommasin dvdlle niitä ja pojatkin katsoi nyt ne ;) Ollaan hyvää pataa noiden muiden äitien kanssa ja aivan samanlaisia mukavia poikia ovat kaikki. Jokainen tekee ja toimii tyylillään, mutta meillä monilla täällä on tämä linja. Korjaan, yhdellä perheellä on sääntö, että kotona ei saa pelata näitä pelejä. Lupa on siis kavereilla pelata :) Arvatkaas hengaileeko hän ihan vähän kavereilla ;)
 
vierass
Skylandersit, Sly Cooperit, Ratchett & Clankit (uusin on joululahjatoiveena niin tytöllä kuin pojallakin), niin tyttö kuin poika tuolla ikähaarukalla jaksaa pelata noita uudestaan ja uudestaankin

Legon superheroes on myös toiveena.
 

Yhteistyössä