Fazerin (hassel)pähkinäsuklaa. Ihaninta oli se oikea riisisuklaa. Jossain semmoisen käärepaperikin talles, piparnakkelien katoaminen opetti kertaheitolla säilömään ihanimmat muistot.
Parhaat suklaalevyjt ovat ne kolme Fazerin sinistä joita vaimo ei ole syönyt. Kaksi niistä on ilmeisesti Pietarissa ja yksi käsivarren lapissa jossain autiomökissä.
Viime aikoina ei oo tullu syötyy suklaata ku toppuuttelen tuota herkuttelua mutta mieki tykkään siitä joulusuklaasta ja Milkat, niitä vaan en oo nähnyt moneen vuoteen kaupassa. Mistähän niitä sais?
Fazerin hasselpähkinä (rouheena tai kokonaisina, kumpikin käy). Ja Fazerin joulusuklaata oli pakko ostaa tossa yks päivä, on vain niin hyvää!! Ja ihan liian iso levy...
Riippuu tosin päivästä. Joskus Maraboun minttukrokantti on kans hyvää.
Maraboun tavallinen tai daim, mut menee kyl monet muutkin, kuten Fazer marianne, Fazerin punanen, sit se pähkinä-rusina on hyvää kans. Sit Karl Fazerin Nordic-karpalo vai puolukka on toosi hyvää ja ja, olishan noita