Mikä olisi hyvä tai paras PAISTINPANNU??

  • Viestiketjun aloittaja mmmmmmmmmm
  • Ensimmäinen viesti
Olen ollut luulossa, että 1,7% hiilipitoisuus on teräksen raja-arvo, mutta ei hiiliteräksen.
luulit väärin, jos rautaseoksessa on yli 1,7% hiiltä niin se luokitellaan valuraudaksi

silloin kun puhutaan teräksestä niin yleensä tarkoitetaan juuri hiiliterästä

hilliteräspannu on todennäköisesti tehty kuumavalssatusta hiiliteräsksestä ja siksi se on aika sileää
 
Viimeksi muokattu:
pro
Hiiliteräspannu on painajainen kotikokille joka ei jaksa tiskata ja kuivattaa pannua käsin heti jokaisen käytön jälkeen. Hyvälläkin hoidolla ruostuu ja käyttöominaisuudet kärsväti heti jos lämpötila lipsuu.
 
Me kovan hehkutuksen innostamana tilattiin myös Swiss Diamond kun ollaan kovia laittamaan miehen kanssa ruokaa. Siitä on nyt vuosi ja pannu on käyttökelvoton. Nyt etsitään parempaa...
Jep, mulla oli SD ja heitin pois puolentoista vuoden jälkeen mutta taisi siinäkin olla jo se puoli vuotta ruoan raapimista pannusta kun en halunnut uskoa että kallis pannuni oli paskana.
 

Yhteistyössä