Mikä olis hyvä pursotettava kakun päälle?

  • Viestiketjun aloittaja minttu
  • Ensimmäinen viesti
Sulata suklaata kattilassa kerman sekaan,anna jäähtyä ja vaahdota.(=suklaaganache )
Maistuu ainakin hyvälle =)

Ja jos hyvää jälkeä haluat (kermasta kuin kermasta ) niin suosittelen heittämään muovityllat laatikon nurkkaan jos sellaisella teet ;)
 
blogisti myös ;)
Alkuperäinen kirjoittaja Blue Rush:
Sulata suklaata kattilassa kerman sekaan,anna jäähtyä ja vaahdota.(=suklaaganache )
Maistuu ainakin hyvälle =)

Ja jos hyvää jälkeä haluat (kermasta kuin kermasta ) niin suosittelen heittämään muovityllat laatikon nurkkaan jos sellaisella teet ;)
Mie ite teen nykyään aina noilla muovityllillä. Ei se siitä ole kiinni.
 
minttu
Alkuperäinen kirjoittaja Blue Rush:
Sulata suklaata kattilassa kerman sekaan,anna jäähtyä ja vaahdota.(=suklaaganache )
Maistuu ainakin hyvälle =)

Ja jos hyvää jälkeä haluat (kermasta kuin kermasta ) niin suosittelen heittämään muovityllat laatikon nurkkaan jos sellaisella teet ;)

Eli tuota kermaako ei ensin vatkata, sitten vasta suklaakermaseosko?
Millaisella pursottimella kannattaa pursotella?
 
blogisti myös
Juu ei vatkata ensin, itse kiehautan kerman ja kaadan sen suklaan päälle, sulaa niinkin, eikä varmasti pääse suklaa palamaan, se menee heti pilalle niin. Myös kerma palaa nopsasti pohjaan, joten sekoitellen ja varovasti.

Blue Rush tarkoitti oletettavasti metallityllia pursotinpussin kanssa, mutta onnistuu kyllä noilla muovisillakin ihan yhtä hyvin. Lisäksi, alkuperäiseen kysymykseen, käytä vispikermaa kuohukerman sijaan, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
 
Alkuperäinen kirjoittaja blogisti myös ;):
Alkuperäinen kirjoittaja Blue Rush:
Sulata suklaata kattilassa kerman sekaan,anna jäähtyä ja vaahdota.(=suklaaganache )
Maistuu ainakin hyvälle =)

Ja jos hyvää jälkeä haluat (kermasta kuin kermasta ) niin suosittelen heittämään muovityllat laatikon nurkkaan jos sellaisella teet ;)
Mie ite teen nykyään aina noilla muovityllillä. Ei se siitä ole kiinni.
No ei välttämättä aina, itse vain jotenkin niin tykästynyt ja tottunut niihin. =)
Ja kuohukerma ei tosiaan ole paras mahdollinen kerma vaikka niin hyvää onkin!
 

Yhteistyössä