Mikä keli!

Hei naiset ja Hyvää vappuaattoa!

Minkälainen sää teillä on tänä aamuna??

Kun aamulla heräsin kuopuksen kanssa samaan aikaan ja vilkaisin ulos ikkunasta, meillä oli maa ihan valkoinen!! Apua! Hyvä ettei lumiauraa tarvitse!! =) Niin ja mittari näyttää -1,2 astetta pakkasta!
Illalla vielä pelattiin nurmella jalkapalloa ihan täysiä, nyt keli on kuin....no, ainakin vähemmän kuin se kuuluisa morsian!

Taisi sittenkin tulla ihan perinteinen vappukeli! ;)
 
Kukkerikuu
Pari astetta oli pakkasta ja maa valkoinen. Ei ois eilen päivällä uskonut, mutta kokemusta on että vappuaattona tulee lunta. Onneksi on vielä mun autossa nastarenkaat et päästään kauppaan. Mies meni ja vaihtoi jo kesikset. Taitaa tulla rauhallinen vappu meillekin. Kaveriperhe ilmoitti et kun keli on tällainen ni eivät tule mökillekään tuohon meidän lähelle. Mies lähti katsomaan metsätuhoja kun oli tukkipuita kaatunut tielle... Taitaa tulla kohta moto meidän metsään kun alkaa nurin menemään joka toinen puu...

Hauskaa vappua kaikille!
 
Meikäläinen se jaksaa päivitellä tätä keliä! Jälleen meillä sataa lunta, ja laitoin vain kädet ristiin sen suhteen, että mie olen ehtinyt haravoida liki koko pihan.... Nyt ei vain ulkoilu houkuttele...taidan sen sijaan laittaa takkaan tulen, lämmittää vähän kaakaota kuopukselle ja itelleni! =)
Että oikeastaan ei yhtään pöllömpi keli! =) =) <br><br>
 

Yhteistyössä