Mikä Kanariansaarista?

3 eri matkajärjestäjän matkoilla olen ollut ja oma mielipiteeni on aurinkomatkojen puolella. Paikoista teneriffa jauerto de la cruz on lapsille ok! Helposti vahdittavat suuret merivesialtaat sekä eläinpuisto, jonka nimi taisi olla loro park tms. Kauniita rantoja taas ei ole. Puhtaasti rantalomaa ajatellen grand canarian puerto rico on paras käymäni paikka, kapakoita siellä ei ole paljoa, muttei perhelomalla niitä saa läpi käydäkkään
 
Mielestäni erittäin hyvä matkatoimisto ( ollut meidän mielstä) on Finnmatkat. Nytkään kesällä ei mitään ylimääräisiä polttoainemaksuja. Olimme viime marras-jouluk. vaihteessa Gran Canarialla Plya del Inglesissa. Ihan kiva paikka. Hiekkadyynejä lasketeltiin. Sattui meille vaan se trooppinen Delta-myrsky alkupäivänä. Kävimme bussilla viereisessä kaupungissa Puerto Ricossa. Siellä oli myös aivan ihana hiekkaranta. Myös teimme yhtenä päivänä purjehdusretken. Niillä on myös Bamse-kerho. meidän poika oli tuolloin 7v.
 
Me olimme viime talvena Finnmatkojen kautta Lanzarotelta Playa Blancassa, Playa Flamingo hotellissa. Hotelli oli tosi hyvä, lapsille paljon ohjelmaa, hyvät allasalueet, uimaranta lähellä. Ja turvallista, ei tarvinnut pelätä että lapset jäävät auton alle.

Itse Playa Blancan kyläkin tuntui viihtyisältä, kun siellä käytiin kävelemässä, ostoksilla ja syömässä. Käytiin Fuerteventurallakin lautalla.

Tuohon reissuun olimme todella tyytyväisiä!
 
mallikas
Suosittelen lämpimästi Teneriffan Playa de las Americasta. Takuuvarmaa aurinkoa, hyvä ja matala hiekkaranta. Leveät kävelykadut, paljon liuskoja, paikka tehty liikuntaesteisille myös sopivaksi. Hyviä supermarketteja, josta saa lasten tuotteita ja ravintolasta löytyy syöttötuolit ja on muutenkin lapsiystävällinen ja siisti paikka.
 

Yhteistyössä