mikä ammatin edustaja saa sinut syttymään?

Minut saa ihan kiihkon partaalle sellainen armeijan mies mieluiten kessu tai vastaava, ei mikään alokaspoju,joka on puettu niihin kamppeisiin ja on treennannut itsensä. Mä en siinä vaiheessa voi muuta kuin nauttia näkemästä. Toinen on poliisi...vaikka olisi siviileissä ja tiedän mitä tekee työkseen niin se on menoa... Lähinnä sellaiset treenatut ja hyväkuintoiset noin 40 kymppiset,NAM.

Nää tietty riippuu ihan ihmisestä minkälaisia ne ovat mutta kuitenkin...taidan olla tässäkin asiassa vähän Outo enkä sovi raameihin :LOL:
 
..sehän on tietty...
..taitoluistelija..niitä ei voi vastustaa..veijari aina kovana, kun näkee niitä lutseja ja salkoja..
..muija välillä ihmettelee, että mikä niissä kiihottaa, mutta kyllä ne vaan ovat niin saamarin seksikkäitä ja kiihottavia..
..toisaalta olisi kiva kiksauttaa nais-korkeushyppääjää juuri siinä vaiheessa kun hän ylittää riman. Selkä kaarella ja jalat sojottaen,,,,
 
  • Tykkää
Reactions: Pikkukaupunkilainen
Tulipa eilen nähtyä odotushallin ikkunan läpi lentokoneen ohjaamossa menosuuntaan katsoen oikealla istuimella vaalea, vetävän näköinen nainen. Kai hän on "perämies", eikös kapteeni istu vasemmalla. Kumpi vain, nyt jäi tuo rotakka naispoliisi kakkoseksi.
 
  • Tykkää
Reactions: AsiaaSivusta

Yhteistyössä