Mihin aikaan ulkoilette?

Mua on ihmetyttänyt, kun käyn aamupäivisin pojan kanssa leikkipuistossa, ni joskus ollaan siellä ihan keskenään, kun ei muita näy. Ollaan ulkona yleensä 9.30- 11.30. On oikein ihana tilanne jos sinne eksyy samaan aikaan yksi tai kaksi äitiä tai isää. Sama tilanne on yleensä myös viikonloppuisin, vaikka silloin luulisi vanhempien olevan enemmän päivällä kotona.
Lapset tuntuvan olevan koloissaan myös illalla, kun ulkoillaan. Ollaan pihalla silloin yleensä klo. 18-19. Eli mihin aikaan te olette ulkona? Onko meillä jotenkin oudot ulkoiluajat?
 
hipuli
meillä hiekan vaihtelee nuo ajat..mutta tänään oltiin 10.30-12.30 ja iltaisin yleensä 17-18.00 nytkin juuri isän kanssa vuorostaan ulkoilemassa. =) Eipä kyllä meilläkään kavereita paljon ulkona näy... :/
 
äityli-67
Samoihin aikoihin ollaan mekin puistossa. Tossa tän alueen ihan lähipuistossa on sama tilanne ei koskaan samaan aikaan porukkaa, vaikka tällä alueella mis asutaan on tosi paljon lapsia. Mut Ajellaan pyörällä vähän kauemmas puistoo mis käy samaan aikaan lapsia =)
 
liina-lii
Puistossa ollaan joka päivä 9.30-11.00, joskus 15.30-16.30, joskus 18-19. Mä oon taas ihmetellyt että kun vähänkin sataa pysytellään sisällä koko päivän? Minusta on kiva ulkoilla myös sateisena päivänä mutta silloin ei helpolla löydy leikkikaveria pojulle.
 
Ennen puolta päivää ulkoillaan. Yleensä mekin ollaan puistossa ilman muuta seuraa.

Joskus harvoin lähialueen äiteihin törmätessä nämä muut selittävät, että eivät enää puistoon viitsi lähteä. Kuulemma omalta pihalta löytyy kaikki: jättitrampoliinit, kiikut, leikkimökit. Enimmäkseen sitten saamme puistossa seuraa mummoista jotka ovat lapsenhoitovuorossa ja haluavat lapsenlapselleen vähän uutta virikettä. Mutta niinhän se nykyään on omakotialueilla: omaan piiriin eristäydytään.

Noita lapsiystäviä on sitten onneksi muuta kautta, vuoroin vieraissa käydään jne. =)
 
Me ollaan yleensä ulkona kanssa samoihin aikoihin, tosin ollaan tossa omassa pihassa missä ei muita ole, en oikein tykkää mennä tonne puistoihin! Tosin pian muuttuu kun poika aloittaa päiväkodin!
 
11-13 aikoihi yleensä ulkoillaan ja sit 18 aikoihi uudestaan, itekki oon ihmetelly ku ei näy ei ni ketää ku käydää eka kävelyllä ja sen jälkee viel puistoon, tosin tää on kyl pieni paikkaki mut silti :whistle:
hyvin harvoin on kyl muita äitejä liikkeellä...
 
Kirsi -74
Aamupuolella klo 9-11 paikkeilla, sama hoidossa. Ja sitte iltasella vähän vaihtelevasti joko pienemmän herättyä klo 14-16 välillä (sama hoidossa) tai iltap.ruokailun jälkeen 17-18.30 maisemissa...
 
kukkerikuu
Aamupäivällä ulkoillaan sitten iltapäivälläkin ja illallakin, jos keli antaa myöten. Aamupäivällä siinä 9 - 11, iltapäivällä 15-17 ja illalla 18.30 - 19.30.
 
anne-68
No me ollaan puistossa yleensä jo 9 aikaan,joka päivä.Meillä kun päivä alka klo 6 jälkeen niin ulkoilukin on sit sen mukaan.Unien jälken iltapäivällä sit uudelleen eli n 14-18 välillä 2-3h.
 
hi-5
\
Alkuperäinen kirjoittaja 24.09.2005 klo 20:04 Tiramisu kirjoitti:
Kyllä meillä nukutaan täyttähäkää vielä kymmenen aikaan aamulla. Pihalle päästään aikaisintaan klo.13.00. Illan virkkuja, aamun torkkuja =)
Ihan uteliaisuuttani kysyn, että minkä ikäinen lapsi sinulla on??! Kannattaa ruveta "kääntämään siäsistä kelloa" hyvissä ajoin ennen hoitoon/esikouluun/kouluun menoa, että lapsi saa riittävästi unta. Siihen asit, nauttikaa unistanne!
 

Yhteistyössä