mihin aikaan laitatte miehenne nukkumaan?

  • Viestiketjun aloittaja harmaavarpunen
  • Ensimmäinen viesti
harmaavarpunen
Kun meillä tuo ukko rötköttää koneella vielä puolenyönkin aikaan. Ei auta sanomiset, ja jos vetäsen piuhat koneesta, niin kiukuttelee sitten ja nukkuminen taas siirtyy. Eli ei auta uhkaus lahjonta tai kiristäminen. Pitäskö peruu kuitenkin viikkorahat :$ , ja viikonlopun karkkipussi :D
 
No meillä ukko mennee ite nukkumaan, aamuvuorossa jo yleensä klo 22 ja iltavuorossa sit viimeistään puolen yön tietämillä. Ja viikonloppuisin sit saattaa valvoa jopa klo 01 asti mut herää aikaisemmin.<br><br>
 
Meillä välillä sama ongelma. Jos on koneella myöhään, siirtyy nukahtaminen, vaikka sulkisikin koneen. Jotenkin ei saa nukahdettua ennenkuin on n. tunnin valvonut ilman konetta. Välillä menee hermot, kun toinen on kuin nukkuneen rukous eikä jaksa mitään. Mutta kai se tuo ukkokin tarvitsee "omaa rauhallista aikaa".
 
Amaryllis
Meillä ukko bongattu koneelta vielä 02 - 03 välilläkin, kun olen herännyt imettämään vauvaa.... Kivaa sitten kun toinenkin haahuilee kotona zombiena, vaikka olisi aivan hyvin voinut nukkuakin :headwall: :headwall:

Kohtuullinen nukkumaanmenoaika olisi kyllä tuossa puolenyön kieppeillä, meillä kun joku lapsista herää kuitenkin viimeistään 6:30 - 7 välillä. Mutta minkäs teet, sama juttu oli jo kakkosen vauva-aikana, addikti mikä addikti \|O \|O Niin ja mies käy normaalisti päivätöissä 8 -16, en ymmärrä miten se jaksaa! Ei taida kyllä jaksaakaan, koska nukahtaa kotona heti kun sohvalle oikaisee vaikkapa tv:tä katsomaan. Jee, eläköön parisuhde :whistle:
 
harmaavarpunen
Tänään laitan sen klo 22.00 nukkumaan. Vien sille lehden ja sitä saa lukea vielä hetken. Muuten laitan kiellon ettei koko viikolla saa "leikkiä" kavereidensa luona eikä ne saa tulla meille. Viikon konekielto vois olla liian rajua, mut jos ei tavat muutu, niin kait se sitten on pakko :kieh:
 
ei se opi
Laitan sen kolo 11 illalla sänkyyn. Mut nousee vaikka millä verukkeella ylös. Millon on pissahätä. Tai jano. Ja nälkäkin tulee, et huutaa sängystä käsin lasia maitoa ja voileipää. Unikouluun joutais koko mies ;) .
 

Yhteistyössä