Mihin aikaan jo laitoit lapset nukkumaan?


Yhdessä ketjussa tuntui monien lapset olevan nukkumatin mailla jo seitsemän jälkeen... :whistle:

Monelta teillä?

Onkohan mun muksu ihan heitteillä kun yritetään 5 veen kanssa nukkumaan vasta noin 21.30 tai 22. Ei ollut pienenäkään nukkumaanmenoaika ennen yhdeksää.





 
Pinnea ei jaksa kirj.
1,5v meni vartti sitten nukkumaan, 5v vielä valvoo. (annetaan viikonloppuisin joskus valvoa hieman pitempään jos ei ole tiedossa mitään erikoista seur päivänä)
 
Alkuperäinen kirjoittaja hondatyttö:
viikolla menee 9:tä kumpikin 8v ja 2v viikonloppuna valvotaan :D meil on viel sauna tulossa eli valvotaan viel :whistle:
Hei meillä on hondatyttö aikas sama ikäero lapsilla, poika täyttää kesällä 6v kun toinen syntyy!

Vähän asian vierestä, mut oli hauska huomata :wave:

 
Poika meni iltapäivällä isovanhempien luo siksi aikaa, kun käytiin miehen kanssa kauppakeskuksessa. Klo 19.15 mentiin hakemaan poikaa niin hänpä oli mennyt mamman ja papan sänkyyn just ennen meidän tuloa ja nukahtanut samantien.
Eli klo 19 meni tänä iltana nukkumaan. Jätettiin sitten nukkumaan ja haetaan aamulla kotiin.
Normaalisti menee kotona klo 20 nukkumaan.

Ihan kivaa tääkin, mies meni yöksi töihin ja ite yksin kotona. Väsyttää kyllä ihan ja ihanaa kun saa kerrankin aamulla nukkua pidempään kuin kahdeksaan. =)
 
Tänään molemmat menivät tuossa hieman ennen yhdeksää kun katottiin hauskat kotivideot. Molemmat sanoivat itse haluavansa nukkumaan jo ennen kuin se loppui. Normaalisti tähdätään että ennen kahdeksaa ovat sängyissä.
 

Yhteistyössä