Migrin pakkosiirtojen takia Shafin, 21 vuotta, hyvin edenneet peruskouluopinnot keskeytyivät

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Siirtoja on perusteltu sillä, että Oulun vastaanottokeskus on transit-keskus. Siirrot pitäisi kuitenkin tehdä parin kuukauden sisällä eikä usean vuoden asumisen jälkeen. Ne voivat olla traumaattisia ihmisille, jotka ovat jo aiemmin joutuneet lähtemään kotimaastaan ja kokemaan vaikeita vaiheita”, toteaa Holappa.

MIGRI kutsuu niin sanottuja kauttakulkukeskuksia transit-keskuksiksi. Transit-keskukset ovat Migrin mukaan tarkoitettu lyhytaikaiseen asumiseen.3 vuotta ei ole lyhytaikaista asumista. On ollut tyypillä tiedossa, että on tarvittaessa lähdettävä.
Sitten tehdään näitä itkuporujuttuja.
On varmaan ilmainen /halpa? asunto eikä ole ollut halukkuutta etsiä itselleen omaa maksullista asuntoa haluamaltaan alueelta.
 
vierailija
Kukaan ei kyseenalaista sitä, että 21-vuotias jannu elää ilmeisesti fattan piikkiin ja käy peruskoulua ja tätä on tapahtunut jopa "vuosikausia". Ja kaveri tullut Kreikasta Suomeen koska Kreikassa oli vissiin niin hirveä vainoa päällä. Ja migri ei vaan saa kielteistä päätöstä ja karkotusta aikaiseksi. Munatonta jengiä, mutta ne varmaan tienaa tällä.
 

Yhteistyössä