Mies oli päätöksensä tehnyt.

Alkuperäinen kirjoittaja hmm:
eiks se mee niin, et mies kosii ja nainen harkitsee?
ei ku tilanne oli tämä että mies kosi, ens kesänä piti mennä, no sitten mies halusikin mennä tänä kesänä, no sitten eii ollukaan varma että mennäänkö tänä kesänä sittenkään vai vasta seuraavana. No sanoin että mieti nyt viikonlopun yli ni loppuu tuo turha jahkailu ja voi sit alkaa suunnitella.
 
Alkuperäinen kirjoittaja täh:
kuis ehitte noin nopsaan järjestää
mastraattivihkiminen, estettömyystodistuskin on jo. Ja pitopalvelua pitää kummitätini, sieltä saa mahottoman nopiasti ruuat, kun ei pidä häitä just lauantaina niiku kaikki muut. Ja meillä on piiiiikkuset suvut.
 
Alkuperäinen kirjoittaja juu:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Ero tulee parin vuoden sisällä.
Peesi tälle.
aina on kateellisia :D hyvää elämää teillekin :LOL: olipahan taas tarpeetonta komentointia, mut ei haittaa, mie oon niin onnellinen =D Ja onhan tässä näitä vuosia yhdessä vietetty, maaginen raja ohitettu ni hyvä aika on mennä naimisiin.
 
Alkuperäinen kirjoittaja JaJa:
Alkuperäinen kirjoittaja täh:
kuis ehitte noin nopsaan järjestää
no kaikki nyt ei mitään juhlia halua :hug: mä voisin mennä naimisiin vaikka viikon päästä jos mies tekis vihdoin saman päätöksen kuin ap:n mies.

onnea ap:lle :flower:
miekään en hirveesti perusta niistä juhlista....mut mies on sen verran vanhanaikainen et hänen mielestä kohteliasta juhlia suvun kanssa. Ei se minuu häiritsekään, en vaa ois ite sitä tarvinnu. En siis halua häitä, vaan avioliiton.
 

Yhteistyössä