Mies kävi käsiksi humalassa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Joimme miehen kanssa viikonloppuna. Aloitimme oluella ja siirryimme hieman väkevämpään, jonka jälkeen mies sekosi. Itsekin olin kovassa humalassa ja provosoin miestä. Näin mies kertoi tänään. Hän tarttui kiinni ja piti kovaa, enkä päässyt hänen otteestaan pois. Hetken päästä hän hellitti otteensa ja menin makuuhuoneeseen, jonne hän seurasi. Sanoin, että haluan nukkua, mutta hän halusi jutella jostain. Menin makuulle ja mies laittoi kätensä kasvoilleni ja painoi kovaa. Myös satutin miestä kun löin häntä kädellä, hän myös löi kättään silmääni. Kaaduttiin sängyltä alas ja mies oli istuallaan päälläni ja piti otteessaan. Hän uhkaili ja puhui sekoja. Sanoin, että vaikea hengittää ja hän hellitti otteensa. Loppuilta provosoimme toisiamme ja juttelimme sekoja, joista en kaikkea edes muista. No lopulta menin makuulle ja mies vessaan. Hän sitten vielä tuli samana iltana sanomaan, että teki väärin, pyysi anteeksi ja itki. Nukuttiin sitten eri paikoissa.
Aamulla mies oli todella katuvainen, itki ja pyysi anteeksi monta kertaa. Sanoi, että vahvempi viina sai sekaisin ja katuu tekojaan todella paljon.
Mitä pitäisi tehdä? Annanko toisen mahdollisuuden ja suhde jatkuisi vai voisiko tilanne vielä toistua? Mies sanoi jälkeenpäin, ettei tule enää koskaan toistumaan ja juo alkoholia vain maltilla.
 
vierailija
Saman tilanteen kokeneena miehenä sanoisin, anna uusi mahdollisuus.
Jos väkivalta oli jollain tasolla molemminpuoleista ja känni kova, eikä väkivaltaista käyttäytymistä ole ollut selvinpäin, eikä myöskään uhkailua, anna anteeksi, mutta jos sama toistuu vielä yhdenkin kerran, pakkaa kamasi ja häivy.
Me jatkoimme avioliittoamme kertasekoamisestani huolimatta kymmenisen vuotta ja eromme syynä ei ollut väkivalta tai sen uhka.
Joskus vaan lanttu leikkaa kiinni ja kyllä sen yleensä näkee yhdessäollessa onko puolisolla väkivaltaisia taipumuksia ja ellei yleensä ole, mielestäni kannattaa yksi lievä väkivalta antaa anteeksi.
Toinen kerta merkitsee eniten, sillä sen seurauksena siitä hyvin helposti tulee tapa alistaa toista ja silloin on syytä erota.
 

Yhteistyössä