Mielipiteitä kaipailen

  • Viestiketjun aloittaja haave
  • Ensimmäinen viesti
haave
Meillä on pikapuoliin toteutumassa haave omakotitalosta ja näin ollen oon ajatellu pikkuhiljaa myös alkaa toteuttamaan pitkäaikaista haavettani koirasta. Mein perhe sisältää tällä hetkellä 3 alle kouluikäistä lasta, mies ja 2 kissaa. Kokemusta on saksanpaimenkoirasta, ajokoirasta(miesarka) ja kahdesta seropista. Haaveillu oon dogista n. 20 v. Onko kokemusta kellään tanskandogista lapsiperheessä? Entäs muista isommista roduista? Myös isokokoinen seropi ois meille yksi vaihtoehto... Kiitos jo etukäteen jos joku miulle vastailee :saint:
 
Meille tuli puoli vahingos seropi ajokoira löytöeläintarhasta ja parempaa koiraa saa etsiä. Sopii hyvin lasten kans ja on muutenkin hyvä perhe koira. Kuten arvata saattaa mettästysviettiä löytyy ja pääseekin aina joskus pupua ajamaan. Dogit tietääkseni sopii lapsiperheeseen.
 
meidän doggi tuli meille 1,5v vanhana ja oli pennusta lähtien kasvanut yhtä aikaa vauvan kanssa.parempaa koiraa en voisi toivoa :) ainut juttu missä pitää olla tarkka on hyvä tapakasvatus pikkupennusta asti.tuon kokoinen koira höseltäessää kaataa vaikka aikuisetkin saadessaan doggimaiset hepulit :whistle: kuolaa ja karvoohan ne, mutta on ne ihaniakin :heart: lasten kanssa niillä on kyllä pitkä pinna.
 
Meillä on aikuiset dogit joutuneet kohtaamaan sen tosiasian, että vauva tuli taloon ja vei ison osan ennen heille kuuluneesta ajasta. Hienosti kaikki on sujunut ilman mitään yhteentörmäyksiä. Nyt taaperon kanssa yhdessä on kasvamassa puolivuotias doggipentu ja hyvin on lapsi säästynyt hampaanjäljiltä yms. Tietenkin lastakin on ohjattu koirien kanssa olemisessa. Yhtä hyvin ovat asiat sujuneet muissakin tutuissa lapsi&doggi -perheissä.
 
meillä oli doggi kun lapsi syntyi ja parempaa lapsiperheenkoiraa ei ole eli voin lämpimästi suositella!!!ei koskaan murissut,irvistellyt tai tallonut yms.lasta vaan antoi lapsen vapaasti helliä ja myös oli hyvä perheensä vahti . =)
 

Yhteistyössä