Miehen mielestä kaupassa käynti......

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
.... on turhaa kahdestaan. Kuinka moni täällä käy kumppanin kanssa yhdessä kaupassa?
Omasta mielestä ois tosi kiva puuhata välillä arjen simppeleitä juttuja yhdessä, mutta mies ei suostu koska se on hänen mielestään turhaa. Kauppaan ei kuulemma tarvitse kahta, joten toinen lojuu kotona ja "voi tehdä jotain hyödyllistä".

???
 
vierailija
Missä kaupassa ?

Ruokaostoksilla ei käydä yhdessä.
kotona tehdään kauppalappu johon tarvittavat jutut.
sitten kaupasta ruuat, ei siinä toista tarvita, kun sapuskat heittää kärryyn ja tulee kotiin.
toinen saa sillä aikaa kotona tehdä jotain.

huonekalu ostoksille mennään yhdessä tai jos kodinkoneita tarvitaan.
mattoja, verhoja tai muuta pikkutavaraa kun tarvitaan, niin menen yksin. mies ei jaksa niitä valkata
 
No aika usein käydään yhessä kaupassa,useamman kerran viikossa,välillä käydään yksin jos on vaan pari ostosta tai unohtunut joku ostos.
 
vierailija
Me käydään sekä yhdessä että yksin. Toisaalta ymmärrän miestäsi että eihän siinä oikeasti kahta tarvitse. Vaikka kivaa se on välillä käydä yhdessäkin, etenkin jos ei etukäteen ole mietitty mitä ruokia tehdään.

Mutta minä nautin siitä kun saan käydä yksin. Ei ole kiire eikä toinen siinä vieressä hoputtamassa että mennään jo. Yleensä silloin on aikaa katsoa vähän tarkemmin mitä ostaa ja huomata ne uutuudet mitä ei ole vielä testannut.
 
Pääsääntöisesti jompi kumpi käy yksin ilman lapsia. Ei siellä kahta tarvita ja nuorempi lapsista on siinä iässä et kpvin usein sitä ei viitsi kauppaan ottaa... (vajaa 2v. Ei halua istua kärryssä, nousee pystyyn ja kiljuu. Toisaalta ei osaa yhtään kävellä nätisti vaan ryntäilee päättömästi mihin sattuu.. )
 
9MM
ööh vaatekauppaan yhessä menos ois just hyvä jos se pitää vaik sulle sellasen oman muotinäytöksen ja osaa vähän pelleillä niin miksi ei silloin ois jotain odotettavaa ja mieskin pystyy sitten paremmin olemaan jotain mieltä asiasta :) ei nyt joka kerta tietty jaksais mut tolal idealla kyl.

no jos lapsii niin oppii lapset siellä kaupassa käydä ja riippuu tapauksesta kun on kaksi voi saada sinne kalloon menemään paremmin sille lapselle että ei hermo mee kun toinen rauhottaa siin tilanteessa.

välillä sitten yksin tietty kun ei nyt joka sekunttia voi olla kimpassa oma mielipiteeni sujuu joutusammin ja voi jäädä "sala" teelle kahvilaan :D mut kyl sitä lastakin on opetettava jonkun verran sinne kauppamaailmaankin mun mielestä..
 

Yhteistyössä