Miehen haluttomuus!

  • Viestiketjun aloittaja kotiäiti78
  • Ensimmäinen viesti
kotiäiti78
Mikä miestä vaivaa ja riivaa kun ei halua seksiä ym? Muutenkaan ei välitä lapsestaan (poika 1,5v) saati kodistaan! Mieheni isä kuoli 1,5 vuotta sitten voisko muka vaikuttaa asiaan? auttakaa hyvät ihmiset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
alone
Kyllä miehen haluttomuus on tosi hakala juttu. Omalla miehelläni ei ole ollut käytännössä minkäänlaisia seksuaalisia haluja pariin vuoteen. Siis kyllä, pariin vuoteen. Itse olen suurin piirtein kuihtumassa läheisyyden puutteeseen. En tarkoita nyt pelkästään seksiä, vaan myös muunlaista läheisyyttä ja hellyyttä. Meillä on kolme vuotias lapsi. Hänen syntymänsä jälkeen mieheni seksuaaliset halut ovat hävinneet lähes tyystin. Tietysti pienen lapsen tullessa mukaan kuvioihin vanhempien kahdenkeskinen aika häviää minimiin, joka taas aiheuttaa paineita niille vähille yksityisille hetkille, jotka olisi käytettävissä. Mutta kyllä minun mielestäni lähes kaikilla ihmisillä on tietynlainen vietti ja tarve kokea läheisyyttä ja hellyyttä; seksuaalisuus ja eroottisuus sen yhtenä ilmentymänä. Mutta kun mies ei todellakaan halua ja tarvitse seksiä ollenkaan. Mitä silloin tehdään ? Hyvin usein puhutaan naisten haluttomuudesta ja väsymyksestä.

Tietenkin myös miehet voivat olla haluttomia kuten juuri sinun ja minun kohdalla on käynyt. Asia on tosi hankala ottaa puheeksi. Kyllä siinä täytyy osata olla kieli keskellä suuta, että miten sanasi valitset, ettei vastapuoli lokkaannu ja vetäydy vielä entistä enemmän kuoreensa jolloin ne vähäisetkin seksihalut katoavat ja tulee suorituspaineita. Ymmärrän sinua täysin. Jotenkin meidän naisten on helpompi keskustella omista haluistamme tai haluttomuuksistamme keskenämme tai vaikka jonkin ammattiauttajan kanssa. Mutta yritäppä saada mies puhumaan omista seksuaaliongelmistaan avoimesti. Ei niin vain onnistu. Tai sitten joku antaa vain ylimalkaisia kommentteja että "puhukaa, puhukaa" niin asiat selviävät. Tokihan niin on, mutta suomalaiset jurrikat jotka eivät juurikaan puhu eikä pussaa, ovat ihan oma rotunsa. Ei sitä voi oikein miksikään kääntää. Miehen haluttomuus tai kyvyttömyys kun ovat lähes tabuja asioita.

Itse olen siinä tilanteessa että puhua olen yrittänyt mieheni kanssa yhteisestä ongelmastamme eli miehen haluttomuudesta. Hän lähes tulkoon aina sanoo, että kyllä hän minua haluaa, ei vain nyt. Mutta seuraavalla kerralla rakastellaan sitten läpi yön. Ja sitä seuraavaa kertaa ei koskaan tule. Kun taas joku ilta yritän lähestyä häntä hellyys ja läheisyys sekä myöskin toisinaan seksi mielessäni, hän jälleen kerran torjuu minut vedoten väsymykseen tai kipeään selkäänsä tai johonkin muuhun. Joskus tilanteemme on valitettavasti edennyt riitaan saakka. Silloin hän on todennut ettei yksinkertaiseti tarvitse seksiä mihinkään ja hän voisi olla vaikka 15 vuotta ilman seksiä, ei tunnu missään.

Kun mies on haluton seksin suhteen vuosia, onko hänellä loputtomasti oikeus vaatia samaa selibaattia myös naiselta? Ymmärrän kyllä että tilapäisesti voi olla vaikeuksia asian suhteen, jolloin ongelma menee itsestään ohi jonkin ajan kuluttua, tai siihen haetaan apua esim. ammattiauttajalta. Mutta kun mies ei omaa haluttomuuttaan edes pidä ongelmana ja on itse asian kanssa ihan sujut, niin mitä silloin tehdään ? Ja kun tilanne jatkuu tosiaan vuosia. Ollaanko silloin ns. täysin eritahtiset ihmiset seksin suhteen ja kenen tahdissa sitten jatketaan elämää vuosia eteenpäin, kumman tarpeet tai tarpeettomuudet ovat ensisijaiset ja miten nämä luonnolliset vietit sitten tyydytetään hänen osaltaan, jolla ne ovat vielä tallella ? Tietysti oma apukin on hyvä, mutta ei ikuisuuksi ja läheisyyttä ja muuta hellyyttä lähellä pitämisineenkin tarvitsee pieni ihminen.
 
hhhh
tutua meile ite asiassa olen luovuttanut monesti jos ehdottlen,vihjailen tai mitä vain seksiin liityvää mis torjuu minut ja jos en yritä hän hokee etten halua seksiä enää ja paljonpa on kivaa yrittää kun tulee torjutuksi..sama kulkisiko seksikäs "yö su päällä"tai vimeksi tänään suihkussa tuntuu turhauttavalta koska mies on eriittäin mustasukkainn ja epäilee aina pettämis juttua vaikken käy missään :'( alan tunta itseni kurjaksi rumaksi ja lihavaksi vaikka toisaata tidän ttei se ole totta :snotty:
 
Ratkaisu
\
Alkuperäinen kirjoittaja 30.06.2006 klo 23:36 alone kirjoitti:
Mutta kyllä minun mielestäni lähes kaikilla ihmisillä on tietynlainen vietti ja tarve kokea läheisyyttä ja hellyyttä; seksuaalisuus ja eroottisuus sen yhtenä ilmentymänä. Mutta kun mies ei todellakaan halua ja tarvitse seksiä ollenkaan. Mitä silloin tehdään ?

Itse olen siinä tilanteessa että puhua olen yrittänyt mieheni kanssa yhteisestä ongelmastamme eli miehen haluttomuudesta. Hän lähes tulkoon aina sanoo, että kyllä hän minua haluaa, ei vain nyt. Mutta seuraavalla kerralla rakastellaan sitten läpi yön. Ja sitä seuraavaa kertaa ei koskaan tule. Kun taas joku ilta yritän lähestyä häntä hellyys ja läheisyys sekä myöskin toisinaan seksi mielessäni, hän jälleen kerran torjuu minut vedoten väsymykseen tai kipeään selkäänsä tai johonkin muuhun. Joskus tilanteemme on valitettavasti edennyt riitaan saakka. Silloin hän on todennut ettei yksinkertaiseti tarvitse seksiä mihinkään ja hän voisi olla vaikka 15 vuotta ilman seksiä, ei tunnu missään.


Ihan niinkuin meillä.Huomenna sitten,ei nyt kun väsyttää,päätä särkee ynnä muuta.

Nyt olen katsellut tätä touhua niin kauan että mitta tuli täyteen.
Miehen mielestä olen sairas kun minua pitäisi aina panna kuten hän asian ilmaisi kun oltiin oltu 9kk ilman seksiä.

Ratkaisin asian omalla tavallani,mies hakee uutta asuntoa ja minä menen vieraisiin.Minä en jaksa ainakaan enää tässä suhteessa.Se loputon seksinjano tekee minut sairaaksi.Päässä ei pyöri enää mikään muu kuin seksi.
Kun puolisoiden seksihalut eroavat yhtä rajusti kuin meillä toisistaan niin ei ole muuta ratkaisua kuin erota tai luopua seksistä.Minä en ole valmis seksistä luopumaan,näin ollen luovun sitten miehestä.
Mies on raivoissaan,huorittelee ja syyttelee mutta sanoin että joka tapauksessa jossakin vaiheessa tulisin häntä pettämään joten on parempi lähteä eri teille.
Eropäätös on jo tehty ja mies vetkuttelee muuttonsa kanssa.Näin minä siis päätin hankkia itselleni rakastajan enkä koe siitä edes syyllisyyttä koska miehen ja minun välillä ei ole mitään.Hän muuttaa pois heti kun on saanut asunnon.
Pettäminen sinänsä on minusta alentavaa mutta pää ei kestä jatkuvaa puutetta.
Asiasta on niin paljon keskusteltu,mies lupasi asiaan hankkia apua lääkäristäkin mutta kokee sen liian häpeällisenä että voisi siitä lääkärin kanssa puhua.Mies sanoo että hän on normaali,minä olen sairas kun aina haluan.
Ehkä pahinta on se että mies ei edes halua ymmärtää minua eikä tule tippaakaan asiassa vastaan.Kun hän ei halua,minäkään en saa haluta.
Ei koskaan suukkoja,ei halauksia,ei läheisyyttä,ei kosketuksia.
 
Ihan niin kuin meillä...

Kun suutun asiasta ja paukautan syvältä kumpuavia ajatuksia ja tuntemuksiani, niin seurauksena on muutaman viikon tai kuukauden mykkäkoulu ja se vähäinenkin läheisyys katoaa samaa tietä.

En enää JAKSA!

Mutten osaa vielä tehdä asialle mitään.

Seksi loppui lapsen syntymään. Väheni radikaalisti. Aikaa on kulunut pari vuotta.

Nyt saan syytteet siitä kun minua haluttaisi. Kun minua ei se yksi kerta 2-4kk aikana pidä tyytyväisenä.

Minun näkökulmaani hän ei ota eikä suostu huomioimaan.

Kuitenkin kun näkyvissä on hemaiseva tai vähäpukeinen nainen... ei hän seisomistaan kykene piilottamaan.
 
se voi olla joillekkin miehille seksuaalisesti vaikea paikka olla synnytyksessä, vaikka lähentää isän ja lapsen välejä, niin voi vähentää seksuaalista kiinostusta äitiin, mikään asia ei ole mustavalkoinen
 
Edelweiss
Joskus haluttomuus voi johtua hormonitasapainon häiriöstäkin, se varmaan kannattaisi käydä lääkärillä tarkistuttamassa ennen kuin ryhdyt radikaalimpiin toimenpiteisiin.
 
nainen 1971
Hei!
Kerronpa lyhyesti omankin tarinani joukon jatkoksi...
Kun aloin odottaa ensimmäistämme seksi loppui tyystin. Raskausaikana ei kertaakaan ja seuraavaksi sitten kun vauva oli 3kk ikäinen. Muutama kerta touhuttiin lapsen ekan vuoden aikana ja sitten tulinkin jälleen raskaaksi kun ehkäisyn jätin pois. Taas sama homma raskausaikana ja sen jälkeen. Nyt vaan olikin 2 vuotta välissä ja kun sitten kolmatta aloin odottaa, kävi sekin tärppi kertalaakista. Taas sai mies olla rauhassa piiitkän ajan. Nyt nuorin on 4vuotias ja täytyy kertoa, että olemme rakastelleet 4 vuoden aikana 20 kertaa. Aika vähän. Tän vuoden aikana 2 kertaa :( En tiedä käykö mieheni vieraissa vai mitä. Pariterapiaakin on kokeiltu, mutta ei auttanut.
Myös minä olen saanut kuulla olevani seksiaddikti yms kun haluan kerran kuussa seksiä. Viime kesänä sain tarpeekseni seksittömyydestä ja aloitin perhetutun kanssa salasuhteen. Saimme ainakin molemmat sitä mistä nautimme. Nyt tämä suhde on ohi, mutta kertaakaan en ole katunut. Jos vain seuraava "sopiva", mukava tyyppi tulee kohdalle, niin annan palaa. Kerran me täällä vaan eletään!! :p
 
Hei!

Lapsi ymmärrettävästi muuttaa suhdetta ja yhteistä aikaa on vähän. Meillä ei tosin ole vielä lapsia ja mies ei silti halua! Meillä on yhteistä aikaa ja mies sanoi taannoisena iltana minulle, että miten voin haluta koko ajan seksiä, että onko se minulle jotenkin pakokeino todellisuudesta! Kai minä nyt halaun seksiä, jos en sitä saa. Siitä puhe mistä puute ;).

Jos saisin edes kerran kunnolla seksiä niin ehkä voisin olla hetken ilman vonkumista, mutta meillä seksi on sitä, että mies tyydyttää itsensä minuun ja minä jään nuolemaan näppejäni. Ei oikein toimi. Olen koettanut puhua tästä, mutta mies sanoo olevansa niin väsynyt, ettei jaksa eikä halua seksiä. Rakastelemme noin kerran kahden viikon aikana. Joskus menee kuukausikin ennen kuin saan hänet sänkyyn..

Olen ratkaissut asian hankkimalla seksileluja ja tyydyttämällä itse itseni. Vieraisiin en mene, vaikka joskus tekisi mielikin. Muuttuukohan tämä koskaan vai onko meidän halut vaan niin erilaisia.. Pitäiskö etsiä uusi mies? Rakastan miestäni, mutta en halua elää loppuelämääni ilman seksiä! Ollaan oltu yhdessä viitisen vuotta.
 
niiskumamma

Heippa,
kuulostaa pelottavan tutulle moni edelläkirjoittanut, meillä alkoi haluttomuus kun vauva syntyi ja sitä ennen raskausaikanakin jo välistä tuntui että seksiä harrastettiin vain siksi kun minä sitä kovasti halusin.
Myönnän että minulle seksi maistuisi melko useinkin mutta niin maistui miehellekin ennen...En myöskään ole lihonut raskausaikana, minulla edellisestä avioliitosta lapsia, olen tämän raskauden jälkeen tasan samannäköinen kuin tavatessamme.
Nyt ollaan vauvan syntymän jälkeen harrastettu parikertaa, minun aloituksesta tietenkin. Kaikki ihanat esileikit, suuseksistä puhumattakaan, on jäänyt unholaan.
Mieheni on matkatöissä, ennen kun hän tuli kotiin niin ihana seksi taattua,nyt ei mitään sinnepäinkään,pikemminkin tuntuu kun että pelkää että joutuisi jotakin touhuamaan ja välttelee parhaansa mukaan aihetta ja varsinkin koskemasta minua mihikään sellaiseen paikkaan mistä minä voisin vaikka innostua. Hellyyttä hän yrittää kuitenkin minulle suoda, pitää kainalossa, ja kertoo rakastavansa mutta ei koskaan sano minulle haluavansa minua tai muuta siihen liittyvää. annoo ettei koskaan pettäisi minua, mutta epäilyttää välillä, koska tiedän hänen kiinnostuksesa pornoon ja kauniisiin naisiin...Joissa ei minun mielestäni ole mitään pahaa , minä mielelläni itsekin katson pornoa silloin tällöin, kunhan se kiinostus pysyis kuitenkin siinä omassa puolisossa...
Jos tällänen jatkuu, en todellakaan tiedä mitä tehdä, en vielä haluais seksielämää lopettaa 34 vuotiaana...
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 08.07.2006 klo 18:30 nainen 1971 kirjoitti:
Nyt nuorin on 4vuotias ja täytyy kertoa, että olemme rakastelleet 4 vuoden aikana 20 kertaa. Aika vähän. Tän vuoden aikana 2 kertaa :(

Sinullahan menee hyvin minuun verrattuna, tämän vuoden aikana emme ole harrastaneet seksiä kertaakaan, viime vuonna yhden kerran. Ja viimeisten 4 vuoden aikana varmaan 5 kertaa. :(
 
Täällähän on monta kohtalontoveria :(.

Ikävä, että meitä on niin monta. Minä rakastan omaa miestäni aivan valtavasti, sanojensa mukaan niin hänkin minua.

Mutta meillä on sama juttu, suukkoja lukuunottamatta, en saa häneltä hellyyttä ja läheisyyttä, en tunne olevani rakastettu, sanoista huolimatta.
Tänä vuonna seksiä on ollut ehkä 4 kertaa. Nyt on edellisestä kerrasta ainakin 3 kk.

Minä olen yleensä ollut se aloitteentekijä, nyt tilanne on omalta osaltani jo niin paha, etten kestä pakkeja enää, joten en tee aloitettakaan. Olen myös lopettanut koskettelun ohikulkiessani, halailut jne, koska jotenkin siten on helpompi kestää seksittömyyskin.

Vielä kun jotenkin saisi omat halunsakin paremmin hallittua :(

Kurjempi juttu tässä on se, etten enää tunne itseäni. En ole sama iloinen välitön itseni, äyskin ja tiuskin, ja kaikki on kiinni niin vähästä, kun saisi edes sitä läheisyyttä.

Ja minä olen puhunut tästä asiasta miehelleni, olen sanonut senkin, etten tee aloitteita enää, ettei minun itsetuntoni enää kestä sitä. Sen tiedän, että pettää en halua.

Mutta mistä minä kaivan elämääni uutta iloa? Löydän itseni uudestaan? On niin paha olla!
 
makkaraperuna
\
Alkuperäinen kirjoittaja 07.07.2006 klo 07:10 Ratkaisu kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 30.06.2006 klo 23:36 alone kirjoitti:
Mutta kyllä minun mielestäni lähes kaikilla ihmisillä on tietynlainen vietti ja tarve kokea läheisyyttä ja hellyyttä; seksuaalisuus ja eroottisuus sen yhtenä ilmentymänä. Mutta kun mies ei todellakaan halua ja tarvitse seksiä ollenkaan. Mitä silloin tehdään ?

Itse olen siinä tilanteessa että puhua olen yrittänyt mieheni kanssa yhteisestä ongelmastamme eli miehen haluttomuudesta. Hän lähes tulkoon aina sanoo, että kyllä hän minua haluaa, ei vain nyt. Mutta seuraavalla kerralla rakastellaan sitten läpi yön. Ja sitä seuraavaa kertaa ei koskaan tule. Kun taas joku ilta yritän lähestyä häntä hellyys ja läheisyys sekä myöskin toisinaan seksi mielessäni, hän jälleen kerran torjuu minut vedoten väsymykseen tai kipeään selkäänsä tai johonkin muuhun. Joskus tilanteemme on valitettavasti edennyt riitaan saakka. Silloin hän on todennut ettei yksinkertaiseti tarvitse seksiä mihinkään ja hän voisi olla vaikka 15 vuotta ilman seksiä, ei tunnu missään.


Ihan niinkuin meillä.Huomenna sitten,ei nyt kun väsyttää,päätä särkee ynnä muuta.

Nyt olen katsellut tätä touhua niin kauan että mitta tuli täyteen.
Miehen mielestä olen sairas kun minua pitäisi aina panna kuten hän asian ilmaisi kun oltiin oltu 9kk ilman seksiä.

Ratkaisin asian omalla tavallani,mies hakee uutta asuntoa ja minä menen vieraisiin.Minä en jaksa ainakaan enää tässä suhteessa.Se loputon seksinjano tekee minut sairaaksi.Päässä ei pyöri enää mikään muu kuin seksi.
Kun puolisoiden seksihalut eroavat yhtä rajusti kuin meillä toisistaan niin ei ole muuta ratkaisua kuin erota tai luopua seksistä.Minä en ole valmis seksistä luopumaan,näin ollen luovun sitten miehestä.
Mies on raivoissaan,huorittelee ja syyttelee mutta sanoin että joka tapauksessa jossakin vaiheessa tulisin häntä pettämään joten on parempi lähteä eri teille.
Eropäätös on jo tehty ja mies vetkuttelee muuttonsa kanssa.Näin minä siis päätin hankkia itselleni rakastajan enkä koe siitä edes syyllisyyttä koska miehen ja minun välillä ei ole mitään.Hän muuttaa pois heti kun on saanut asunnon.
Pettäminen sinänsä on minusta alentavaa mutta pää ei kestä jatkuvaa puutetta.
Asiasta on niin paljon keskusteltu,mies lupasi asiaan hankkia apua lääkäristäkin mutta kokee sen liian häpeällisenä että voisi siitä lääkärin kanssa puhua.Mies sanoo että hän on normaali,minä olen sairas kun aina haluan.
Ehkä pahinta on se että mies ei edes halua ymmärtää minua eikä tule tippaakaan asiassa vastaan.Kun hän ei halua,minäkään en saa haluta.
Ei koskaan suukkoja,ei halauksia,ei läheisyyttä,ei kosketuksia.
just kun mun ex-vaimo.ei pusuja ei halauksia,seksiä kerran kuussa.ei ihme että meni hermot.no onneksi tuli ero
 
harmaana
samoin meillä.
En nyt edes muista milloin olemme viimeksi seksiä harrastaneet.
Meillä ei lapsia, muta tarkoitus olisi yrittää, mutta tuntuu, että se lapsen pitäisi saada alkunsa pyhästä hengestä tai jostain.
Vähänkin jos yrittää vihjata jotain niin ei mitään...kääntää vaan kyljen tai jotain muuta.
Siispä päätin etten edes yritäkkään mitään.
Ennen naimisiinmenoa kaikki oli toisin. Seksiä harrastettiin joka päivä. Nyt hyvä kun kerran kuukaudessa ja se ei minulle kyllä pitemmän päälle riitä.
Olen yrittänyt kysellä asiasta, mutta mitään en vastaukseksi saa. Toista naista hänellä ei ole, sen tiedän.
Mutta ei kait se auta muuta kuin hipsiä erotiikka liikkeeseen ja ostaa varastoon dildoja...
 
kysyin mieheni mielipidettä näihin kirjoituksiin... tyly vastaus oli, että näillä miehillä on muualla toinen nainen. Ilman ei kuulemma olla jos ei ole mitään fyysistä ongelmaa..

Don´t hate the player, hate the game..
:x :/
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 02.08.2006 klo 21:32 vieras kirjoitti:
kysyin mieheni mielipidettä näihin kirjoituksiin... tyly vastaus oli, että näillä miehillä on muualla toinen nainen. Ilman ei kuulemma olla jos ei ole mitään fyysistä ongelmaa..

Mistäs sen sitten voisi tietää, jos kyseessä on fyysinen ongelma, kun ei mies puhu! "Miten tämä nyt sinua noin kiinostaa", oli mieheni vihainen tiuskaisu viimeeksi kun yritin puhua asiasta. Ehkä mies on kertakaikkisen tympiintynyt minuun eikä tosiaan enää halua minua ollenkaan. Sitä en ymmärrä miksei hän sitten halua erota, on sanonut suoraan ettei halua kun kysyin. Mistä näistä selvän ottaa? Itse haluan kohta eroa, en tahdo elää näinkään. Olen 34-v. ja lapset on tehty, nyt olisi aikaa nauttia siitä yhdessäolosta miehen kanssa, mutta kun ei niin ei... :(
 
Ainahan voi olla se toinen nainen, mutta myös miehen masennus, väsymys, riittämättömyyden tunne sängyssä, jatkuva kinastelu jne. Onhan näitä syitä, ei mies ole mikään seksikone ja kunpa sen itse kukin muistaisi :ashamed:
 
miesnäkökulmaa
ilmoita omista tarpeistasi ja jos ei muutosta tapahdu niin tyydytä itseäsi kylmän viileästi hänen katsellessa monttu auki vieressä.Jos miehesi ei siitä innostu hakeutukaa terapiaan tai erotkaa,mikäli et ole valmis elämään seksittömässä suhteessa.
 

Yhteistyössä