Metsälinnustuksen aloitus!

Alkuperäinen kirjoittaja Hanskin mamma:
joskus aikanaan kävin exän kanssa lintumetsällä... ajatus joka tuli mieleen, et harvinaisen tyhmää touhua.. pillin kanssa yritettiin pyytä houkutella ja ainoa joka paikalle lekutteli, oli talitintti... :whistle: :D
No siellä on ollu pilli epävireessä tai sitten pyyt ei oo ollu "kotona". Kyllä aamullakin tuli yksi ihan viiden metrin päähän kuikuilemaan, että kukas siellä viheltää. Metka on välillä ihan vain katsellakin niiden kotkotuksia.
 
vuh
Meillä lähdetään vasta 20. päivä metälle. Saa nähdä mitä puupökkelöitä sitä tulee taas ammuttua koppelona... :xmas: Varsinkaan, kun en oo kahteen vuoteen pitäny pyssyä kädessä!
 
Eipä käyny meillä mieskään tänä vuonna aloituksessa mutta eiköhän jossain vaiheessa. Sorsametällä on käynyt pariin otteeseen mutta ilman tulosta :) Mie en oo vielä ainakaan aloittanu tuota harrastusta muuta kuin sivustaseuraajan näkökulmasta, voi olla kanssametsästäjille turvallisempaa :whistle:
 
Sorsastamasta tulivat mies ja siskonsa poika äsken yhden linnun kanssa. Nyt menivät vielä kaiketi katsomaan metsäkanalintuja. Meillä on sovittu metsäkanalinnuista (tais olla metsosta) et yksi per metsästysseurueen jäsen et kanta elpyisi. Itselläni on myös metsästyskortti, mutten ole aseeseen kajonnut vuosiin kun on nuo pienet pojat ja ei tuo linnustaminen niin kiinnosta. Lintukoiraa ei ole vaan kaksi ajokoiraa joista kohta 11 v. kuuluu tuolla jänistä ajaa paukuttavan. :D Jos sulla on hyvä metsoresepti niin ottaisin mielelläni vastaan.
 

Yhteistyössä