Metsäkone jyräsi uhanalaisten simpukoiden yli

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Luontovastaisuuden lisäksi erittäin sananvapausvastainen lausunto. Itsenäiset tiedotusvälineet kirjoittavat siitä, mistä haluavat. Tätä ei saa eduskunnasta käsin lähteä ohjailemaan.
 
vierailija
Tästäkin Mäkelän kommentista näkyy että se on annettu väärään aikaan. Oikea aika olisi ollut vuosikymmeniä sitten minne perussuomalaisten poliittiset tavoitteet ja asennemaailma vaivattomasti asemoituu. Median ja kulttuurin kuristaminen taitaisi lopulta johtaa kirjojen polttamiseen jos valtaa siunaantuisi lisää. Millähän menettelyllä sähkökirjat saisi sitten tuhottua, onkohan Putin saanut aikaan siihen sopivia työkaluja ?
 
vierailija
Nyt, Jani, kirjoitetaan raakuista ja raakkujoen tapahtumista, koska paljastui järkyttävä välipitämättömyys ja eräs ala-arvoinen "maan tapa" metsähakkuiden yhteydessä: piittaamattomuus ohjeista ja suosituksista sekä luonnonarvojen väheksyntä.

Vuosia on vaadittu riittävän laajoja suojavyöhykkeitä vesistöjen varsille ja rannoille.
Vuosia on luettu metsäteollisuuden KORULAUSEITA, kuinka luontoa kunnioitetaan ja suosituksia noudatetaan.
Nyt raakkujen kohdalla paljastui karu todellisuus piittaamattomuudesta, jota tapahtuu muuallakin.

Ja vetoat, että hallitusohjelmassa ei ole mainintaa, että ko. asioihin puututtaisiin tällä hallituskaudella. Hallitusohjelma ei ole laki. Jos jotain vakavaa tapahtuu, siihen pitää puuttua, on hallitusohjelma millainen tahansa.

Kun nyt kirjoitetaan raakuista, kirjoitetaan myös valtavan paljon isommasta kokonaisuudesta, raakujen tuho vain nosti laajan ikävän asiakokonaisuuden esiin.
Mutta sitähän ei persupoliitikko taida ymmärtää.
 
vierailija
Käsittääkseni Mäkelän kannanotot ovat perussuomalaisten kannanottoja. Se, että he halveksivat suomalaista kulttuuria, sitä, joka tekee meistä suomalaisia, se, että he halveksivat Suomen luontoakin ja lopulta se, että hallitustyöskentelyssään he halveksivat työntekijöitä ja varsinkin työttömäksi jätettyä ja köyhää kansaa, kertoo kaiken heidän suhtautumisestaan Suomeen ja suomalaisiin.

Millä ihmeen perusteella perussuomalaiset kehtaavat kutsua itseään isänmaallisiksi tai edes perus(!)suomalaisiksi? Näyttää siltä, että he ovat kaikista vähiten maataan rakastavaa ja vähiten isänmaallista porukkaa koko Suomessa.
 
vierailija
"Mäkelän mielestä ne, joilla on jo valmiiksi kielteinen asenne metsätaloutta kohtaan, hyödyntävät tapausta koko alaa vastaan hyökkäämiseen."

Jännää kuinka Mäkelänkin lauseissa on jokin tolkku. Kunhan vain korvaa "metsätalous"-sanan "maahanmuutto"-sanallla. Kokeilkaapa.
 
vierailija
Vaikea tosiaan uskoa että setämies joka haluaa rikoksesta huomauttajan riisuvan rintaliivinsä ja sen jälkeen tekee rikoksen tietoisesti heti monta kertaa uudelleen olisi esimerkiksi RKP-läinen tai vihreä.😎
 
vierailija
Kyllä tämä on ihan oikea ongelma. Raakku on erinomainen veden laadun mittari. Luultavaa on,että jos ne voivat hyvin, myös me voimme hyvin. Raakkujen pitäisikin olla enemmän ja useammissa vesissä kuten myös lohikaloja.
Siis niillä on vain välinearvo? Nykyaikana ei pitäisi olla vaikeaa ottaa vesinäytteitä vedenlaadun tarkastamiseksi. Näin ymmärtääkseni tehdäänkin. Eli mihin nitä raakkuja sitten tarvitaan?
 
vierailija
Mikä Mäkelä on sanomaan, onko uutisoitu liikaa vai liian vähän? Persuagendaan ei kuulu luonnosta huolehtiminen, vaan vain sen muuttaminen rahaksi.

No Mäkelä ja persut yleensäkin haluaisivat että media olisi yksin heidän käsissään. Tämä raakkujuttu nyppii Jania, koska se vie tilaa niiltä asioilta joita Janin mielestä mediassa pitäisi näkyä.
 
vierailija
Ei me mitään natseja olla mutta vihaamme kaikkia vähemmistöjä, luontoa jne. Ja haluamme myös sanella mistä media uutisoi, kuinka ihmiset ajattelevat ja oikeastaan myös kuinka äänestävät. Jos häviämme, teemme Arkadianmäellä sen, minkä Mestarimme teki Capitolilla.
 

Yhteistyössä