Mentiin 2,5 vuotta sitte maistraatisa naimisiin,mutta....

  • Viestiketjun aloittaja tyhmää???
  • Ensimmäinen viesti
tyhmää???
haluaisin vielä että pappi siunais meijän avioliiton,onko tyhmä toive? ja sit samalla vois ne bileet pittää et kaiki sukulaiset ym kaverit vois tulla:D:D:haluan partyt:) mut haluaisin myös papin aamenen liitolle...mies halus maitraatis,mut ite olisin kirkos halunnu... voikohan viel järktätä jtn juhlia sen kunniaksi:D???
 
"Vieras"
Tokihan voitte kirkollisen siunauksen pyytää avioliitolle.

Sukulaisia ja ystäviä voi kummastuttaa vihkiminen ja " bileitten" aikaero. Millä nimellä ajattelette juhlat järjestää?
 
tyhmäää
no ei olla juhlittu olleskaan meijän häitä ,sovittiin et juhlitaan kun vauva syntyny jne...jäi sit juhlimatta-.... ois vaan niin kiva jotkut juhlat mut en oo keksiny viel syytä mitkä ja miksi:D
 
ei välttämättä
Se olisi aika outoa, jos 2,5 vuoden kuluttua maistraatissa käymisen jälkeen pitäisitte pelkät juhlat. Mutta jos ihan koko juhlayleisön edessä kirkossa teidän liittonne siunataan ja sen jälkeen samana päivänä on juhlat, niin ei se minusta mikään tyhmä idea ole.
 
a,p,
niin siis sitä jsut mietin et samana päivänä kun siunattais kirkosa mut onkohan edes kovin montaa ihmistä jotka noin tekee et eka menee maotraatis ja myöhemmin ottaa viel papin aamenen?
 
tosi outoa
No jos sen papin aamenen haluaisin vielä liitolle, niin kävisin siellä papin juttusilla kyllä miehen kanssa ihan kaksistaan. Pitäisin tosi omituisena kutsua tällaiseen liiton siunaustilaisuuteen ja hääjuhliin kun häistä on aikaa jo lähes kolme vuotta. Pitäisin kyllä bileet ihan vaikka kesän avajaisina tai jollain muulla nimellä jos juhlia haluaisin, mutta en enää häinä.
 
Ei oo tyhmää
Ei siinä minun mielestä mitään omituista olisi, mutta hääkutsuun kannattaa tietysti jotenkin selittää, että "päätimme siunata liittomme vielä kirkossakin ja pitää samalla ne pitämättä jääneet juhlatkin, joten tervetuloa!" Onhan se vähän harvinaista että noin tekee, mutta ei mitään outoa. Kannattaa toteuttaa, jos kerta mieli tekee! :)
 
"Myry"
[QUOTE="vieras";26410147]Vitun idioottimaista. 2,5 vuoden jälkeen HÄÄjuhlat. Come on. Voittehan te järjestää juhlat muuten.[/QUOTE]

Haloo, mikä sinä olet sanomaan toisten elämästä mikä on idioottimaista!

A.P, älä turhaan mieti niin paljon toisten mielipidettä, senkus laitatte pirskeet pystyyn jos huvittaa. Monilla esim. lapsen syntymä lykkää häitä, ei ehkä tosin usein noin pitkälle :)

Ainahan voitte vaikka pitää ns. avioliiton vahvistamisjuhlat, joita jotkut pitävät vaikka 20 vuodenkin jälkeen :) Ja tietysti pappi voi tulla sinne siunaamaan.
 
"Vieras"
niin siis sitä jsut mietin et samana päivänä kun siunattais kirkosa mut onkohan edes kovin montaa ihmistä jotka noin tekee et eka menee maotraatis ja myöhemmin ottaa viel papin aamenen?
Onhan niitä kokonaan enemmän ja enemmän, mutta yleensä vihkiminen ja siunaamiseen välillä ei ole noin pitkää aikaa. Juttele miehen ja molempien vanhempien kanssa millä nimellä juhlat kannattaisi järjestää. Sinä ja mies tietysti teette päätöksen.
 
"noo"
Toki voi.
Tuo aikaviive vihkimisestä on hyvä jotenkin selittää, kuten joku jo edellä ehdottikin.
Itsekin olemme menneet maistraatissa naimisiin, mutta pastori siunausi meidät seuraavana päivänä ja samalla pidimme pienen juhlan.
 

Yhteistyössä