Menisittekö te päivystykseen?

  • Viestiketjun aloittaja Pieni Lasienkeli
  • Ensimmäinen viesti
Pieni Lasienkeli
1-vuotiaallamme tuli äskettäin kova hengenahdistuskohtaus. Poika itki ja hengitti tosi terävästi. Vieläkin hengitys vähän rohisee, onneksi on jo parempi tilanne.

Mieleni tekisi mennä päivystykseen, mutta mies ei suostu lähtemään kuskiksi. Tavallaan ymmärrän, että hän on väsynyt eikä tahdo mennä päivystyksen tiloihin valvomaan, mutta huolettaa vain lapsen vointi. En uskalla ihan heti nukahtaa ainakaan.
 
Kuule, 1-vuotias on tosi pieni! Ja jos sen henki ei kulje kunnolla niin menisin jo lujaa. Saatte päivystyksessä spiiraa ainakin.

Menin aikinaan oman 1,5-vuotiaan kanssa vähän "onkohan tällä ees mikään hätänä" asenteella kun hengitys rohisi. Hämmästys olikin suuri, kun jäätiin osastolle yöksi.

Jos on viel kuumetta/nuhaa/yskää, niin kandee mennä.
 
Pieni Lasienkeli
Ollaan oltu osastolla aiemminkin, lapsi keskonen näet ja sairastanut viime talvena useampaan otteeseen. Meillä on täällä kyllä ventoliinia, ilmeisesti alkanut jo vaikuttaa kun tilanne on näinkin rauhallinen.

Minulla muuten ei ole ajokorttia, joten se on aika hankalaa lähteä sairaalaan ilman miestä.
 
Elämän kevät
On sullakin mies.

Oma väsymyksensä menee lapsen hyvinvoinnin edelle. Aikuinen voi valita, mutta lapsi ei. Ja ukko joutaisi nukkua myöhemminkin, jos pikkuista ahdistaa.

Mistä näitä omanapaisia kuspäitä oikein sikiää?????
 
Pieni Lasienkeli
Taksit maksaa ja just nyt meillä ei oo varaa.

Saattaa asiaan vaikuttaa myös se, että me ei olla saatu oikein hyvää palvelua sairaalan puolelta.

En minä viitsi miestä enää herättää, varsinkaan nyt kun tilanne on jo rauhoittunut ja kun tiedän miehellä olevan univelkaa. Pojan hengityskään ei enää rohise. Taidan kuitenkin ottaa pojan viereen nukkumaan, ihan vain varmuuden vuoksi.
 
Häh
Pienellä lapsella hengenahdistuskohtaus, ja toinen vanhemmista EI JAKSA lähteä lääkäriin. Ja toinenkin arvottaa miehen univelat tärkeämmiksi kuin lapsen terveyden. USKOMATONTA. Voi vauvaraukkaa minkälaiseen perheeseen on syntynyt.
 
Lääkäri kyllä kirjottaa todistuksen ja taksimatkan voi maksattaa Kelalla, jos ei muuta kyytiä ole, mutta ap.llä on. Muistan muutama päivä sitten lukeneeni saman nikin (muistanko oikein...) tarinaa siitä miten mies ei osallistu. Jos ei osallistunut tässäkään, niin tarvii varmaan jo tehdä jotain....
 
Non compos mentis
Alkuperäinen kirjoittaja Peppari:
Niin ja ambulanssia ei tarvitse maksaa. Käsittääkseni jälkeenpäin jonkun naurettavan pienen summan jos sitäkään.
Me ei lapsen ambulanssista jouduttu maksamaan (8kk vietiin hengenahdistuksen takia sillä.), aikuisen ambulanssikyyti maksoi tän vuoden puolella muistaakseni 6 euroa, lasku tuli kotiin.
 

Yhteistyössä