Menee hermott ton soneran kanssa

:headwall: :headwall: :headwall: :headwall: :headwall: :headwall: :headwall: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :headwall: :headwall: :headwall: :headwall: :headwall: :headwall: :headwall:
 
Lapsilla oli ennen saldorajat. Otin normi liittymät ja päätin että seuraan päivittäin heidän saldojaan jos ylittyy tietty raja niin otan kännyn pois, lapset tietää sen itsekkin.

Olemme kulta-asiakkaita soneralla ja huomasin omilta sivuilta että sieltä sai valita tiettyjä etuja, valitsin lahjakortin veikon koneelle ja puheaikaa lasten liittymiin.

Tänään kun kävin katsomassa liittymien tietoja niin meinsin lentää perseelleni tältä penkiltä. Kausi vaihtui kuun vaihteessa ja molempien saldo oli jotain 20?.

Vaahtosin et kännyt tänne, kuukausi vastaa alussa ja tälläiset saldot jo, lapset oli että :eek:
Mutta kun katsoin tarkemmin niin niissä oli joku kytkentä maksu 19,90!!!!!!!!!!!!!! Siis mikä helkutin kytkentämaksu, ei mulle puhuttu mitään kytkennästä vielä vähemmän mistään maksusta!!!!!!!
 
Toinen juttu, en ottanut heille mitään pakettia ja nyt sivuilta näkyy että heillä olis 350min puhepaketit?????????ja niitä etuminuutteja ei näy missään!!!!!!!! :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh:

Taidan vaihtaa liittymää....omani jo vaihdoin työni puolesta oli eri operaattorin liittymä, mutta taidan vaihtaa perheiden liittymät samaan.......soneran kanssa on aina jotain säätöä
 

Yhteistyössä