Meidän lapsellamme ei ole yhtään merkkivaatteita.

  • Viestiketjun aloittaja ei merkkivaatteita
  • Ensimmäinen viesti
Jep, laatu merkkaa, ei se merkki. H&M-merkki esimerkiksi ei kestä mitään, ja vielä kun tietää ettei ole kovin kehuttavaa oloissa valmistettu... Ja sitten taas kalliimpi Småfolk taas menee surkean näköiseksi pesussa, eikä kestäisi kuin 30 asteen pesua. Höh.

Kokeilemalla löytyy suosikit.
 
Merkkimerkkaa?
Luetelkaapas ne merkkivaatteet?

Meillä on merkkivaatteitakin, joskin pääosin kirpparilta ostettuja. Ja on meillä jopa HM:ää. Ja osa noista HM-tuotteista on ihan okei, osa ei. Me and I:ta ei ole kyllä yhtään, onko sitten sattumaa vai johtuuko siitä että niitä ei saa kirppariltakaan halvalla.
 
lvop
Sit on hyvä merkki? Kun ainakin småfolk haalistuu ja meandilla samaa ongelmaa. Siinä mielessä ei järkeä iistä maksaa noin paljon. Vai tarkotetaanko tämlä nyt jotain burberryjä vai..
 
Luetelkaapas ne merkkivaatteet?
Meillä käytössä esim: Duns, Molo, Mini Rodini, Liandlo, Moonkids, Maxomorra, Jny, Metsola, Polarn O.Pyret, Aarrekid, Ej Sikke Lej, Me&I, Geggamoja, Villervalla, Nova Star.

En sitten tiedä onko nuo ns "merkkivaatteita", kun eivät ole tyyliin Burberrya mutta onhan noissakin hinnakkaita vaatteita verrattuna 5 euron paitaan. Mutta yhtälailla lapsella on H&M, Lindex yms perushuttua.

Småfolkin vaatteita lapsella on myöskin, mutta vaikka nekin "maksavat" niin laatu on ihan kuraa, heti haalistuu/nukkaantuu :(

Usein ostan alesta. Jolloin siten saan "omani pois" kun myyn eteen päin ja osa säästyy toiselle lapselle. Lastenvaatteet ovat minulle "harrastus" ja siksi mielellään maksankin niistä.
 
Apuapapaua
Tuo "merkkivaate"-leima jossakin kledjuissa on täyttä potaskaa. Laatu voi olla ihan samaa tasoa. Emmä sillä, etteikö aina joku vaate ole kestävämpi kuin toinen, mutta enemmän noi on fiilisjuttuja. Meillä on (sekä aikuisilla että lapsilla) monenlaisia vaatteita merkkivaatteista halpamerkkeihin. Enemmän eroa saattaa olla tyylikkyydessä (tai siinä mikä tyylikkääksi mielletään, toisaalta joku saattaa pitää mitä tahansa riepua tyylikkäänä jos siinä lukee Gant.). Kerran ostin jostain Säästöpörssistä jonkun totaalisen merkittömän haalarin pojalleni sitä varten kun hän tykkäs telmiä maalla. Ajattelin, että se saa hajota ja likaantua. Mitä vielä! Kesti kaikki koitokset ja on nyt nuoremmalla pojalla samassa tarkoituksessa. On kyllä aika ruma ja jotenkin halvan näköinen, mutta kestävämmäksi osottautunut kuin suurin osa merkkihaalareistakin.
 
Meillä on hyvin säilyneet vaatteet Hennesin lisäksi Hilfigeriä, Burberrya, Elleä, NoaNoaa, Mayoralia... Ja ihan Zaraa tuon Hennesin lisäksi. Popilta ostin molemmille taas uimapuvut, ne on hyviä ja ulkoilupuvut on Molon molemmilla.
 
dippi
Mä ostan lapsille vaatteita, jotka miellyttää mun silmää, tai josta tiedän lapsen pitävän. En katso merkkiä. Usein ulkovaatteet on jotain merkkiä, mutta tänä talvena ostin ihan halpista ja ilokseni huomasin, että mukavan ulkonäön lisäksi myös laatu on hyvä :)
 

Yhteistyössä